ne mogu jedno bez drugog

Otkazali su sve obaveze i povukli se iz javnosti: Ovakve trenutke Rada Manojlović i Haris Berković čuvaju samo za sebe (FOTO)

0
Nakon što su se povukli iz javnosti kako bi uživali jedno u drugome, lepa pevačica nije izdržala, te je otkrila delić atmosfere.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Zbog toga što su zbog unapred zakazanih nastupa na različitim stranama sveta i brojnih poslovnih obaveza dugo bili razdvojeni, Rada Manojlović i Haris Berković konačno su pronašli vreme da se posvete jedno drugom.

 

Rada Manojlović i svetski poznata pevačica imaju sličan ukus: Ovaj poznati model je apsolutni dvojnik Harisa Berkovića! (FOTO)

 

Oni su proteklih desetak dana proveli na zimovanju tokom kojeg su maksimalno uživali, a već za vikend vratili su se poslovnim obavezama.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Budući da imaju spiskove svih zakazanih obaveza, oni su još pre nekoliko meseci rezervisali više od nedelju dana samo za sebe, pa su proteklih dana uživali na jednom skijalištu, gde se Rada fotografisala i pozdravila svoje fanove.

 

Rada Manojlović iznenadila obožavaoce promenom stila: Haris mi je zabranio da nosim kratke i uske haljine dok on nije tu

 

Radi i Harisu je odmor i te kako prijao, a mladi pevač je svoje slobodne dane iskoristio da pomogne svojoj dragoj da usavrši zimske sportove.

 

 

makonda-tracker