nova ljubav na pomolu?

Ponovo nasmejana: Nina Lečić prvi put u javnosti s drugim muškarcem?

1
Nina je Srpsku novu godinu dočekala u veoma prijatnom društvu, piše domaća štampa...

 

 

A photo posted by Nina Lecic (@nina_lecic) on

 

Podsetimo, Nina i Branislav Lečić odlučili su da se razvedu u novembru 2016, nakon šest godina braka. U zajedničkom saopštenju su naveli da su ih razdvojile poslovne obaveze, ali da ih ništa neće udaljiti kada je reč o zajedničkom odgajanju sina Lava.

 

- Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo - napisali su bivši supružnici.

 

Nina Lečić pobegla iz Srbije: Novu godinu dočekala u zagrljaju OVOG pevača...(FOTO)

 

Nina i Branislav su se venčali u oktobru 2010. godine posle dve godine zabavljanja. Romansu su najpre krili od javnosti. Veliku pažnju su privlačili zbog velike razlike u godinama - Nina je preko tri decenije mlađa od Branislava. Ipak, oni su isticali da to u njihovoj ljubavi ne predstavlja problem. Posle godinu dana braka par je dobio sina Lava.

 

O razvodu ovog poznatog para šuškalo se mesecima, nakon što je Branislav Lečić u jednoj TV emisiji rekao kako bi brakovi trebalo da se završavaju srećnim razvodom i da je najvažnije da deca ne pate.

 

 

( Izvor: Blic (Dušan Panajotović) )
makonda-tracker