da li će mu oprostiti?

Pokajao se zbog raskida, ali prekasno: Ljubavna priča Anastasije Ražnatović i Miloša Teodosića je dobila neočekivani obrt (FOTO)

0
Nakon vesti o raskidu Anastasije i Miloša Teodosića, njihova ljubavna priča je i dalje aktuelna, posebno zbog razvoja situacije koji niko nije očekivao.

Želeo je da zajedno dočekaju Novu godinu u Moskvi. Međutim, dobio je hladan tuš - Anastasija je to odmah odbila. Bila je ljubazna i objasnila mu da će praznike dočekati u krugu porodice i s prijateljima. Poručila mu je i da je za njih dvoje kasno i da nema potrebe da ponovo otvaraju tu temu. Rekla mu je da se pomirila s činjenicom da njihova ljubav nema perspektivu, da je okrenula drugi list i nastavila svoj život - završava naš izvor.

Šuška se da ruska misica pokušava da je rastavi od Teodosića, ali ona konce drži u svojim rukama: Anastasija Ražnatović pokazala ko da joj niko ne može stati na put (FOTO)

 


Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Anastasijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. S druge strane, Teodosić u javnosti nikad ne priča o privatnom životu, već isključivo o karijeri. 

 

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker