Ljubav ne poznaje granice

Još jedan dokaz da je zbog Ivana Bošiljčića, Jelena Tomašević spremna na sve: Moram da budem uz muža! (FOTO)

0
Ljubav Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević može poslužti kao inspiracija za filmski scenario. Supružnici su posvećeni jedno drugome, a lepa pevačica je nedavno otkrila da je, kada je ljubav u pitanju, spremna na sve.

 

 

Vidite, ja sam stalno sa decom! I kada dođem kući posle celog dana snimanja, ja uopšte nisam umorna! Deca su za to zaslužna. Takođe njima dugujem i zahvalnost što su me opustili i otvorili. Zahvaljujući njima, ja se lakše otvaram i emotivno pred kamerama, zahvaljujući njima, ja sam ja, svoja, opuštena. Inače mi ta snimanja prijaju jer se dobro zabavljamo. Pre neki dan smo se zbog dece i Nove godine maskirali u Deda Mrazeve i Baka Mrazice.

Jelena Tomašević uz najveću podršku napravila još jedan spektakl: Ćerkica Nina bodrila mamu iz prvog reda (FOTO)

 

 

A to što za nju mnogi kažu da je previše statična i ravna, da ne želi da ulazi u polemike sa decom oko njihovih nastupa, da bude bez dlake na jeziku kao što to radi Goca Tržan, Jelena kaže:

 

Svako se ponaša kako želi. Ja kažem deci šta nije bilo dobro, ali uvek kada treba da ih iskritikujem, zamislim svoju bratanicu Đurđu, koja ima 9 godina... Svako dete tako gledam, kao nju. Naša reč je u njihovoj glavi puta 100! Mi smo u žiriju zato i sastavljeni tako da budemo različiti i da to bude naša dinamika. Mislim da dobro funkcionišemo", 

foto: Andreja Damnjanović

 

makonda-tracker