Njen veliki trijumf

Telohranitelj otkrio potresne detalje priče zbog koje je svet plakao: Evo šta je Džeki Kenedi uradila odmah nakon sahrane svog supruga

0
Iako uplakana i verovatno nesrećnija nego ikada ranije u životu, supruga ubijenog predsednika Sjedinjenih Američkih Država smogla je snage da pobedi sve prepreke i uradila važnu stvar u čast Džonu Kenediju.

 

foto: Profimedia

Umesto da po završetku tog prijema ode na sprat i odspava malo, pozvala me je i rekla mi je da želi kasnije ponovo da ode na groblje Arlington.

 

Bio sam iscrpljen, a ni ona nije spavala više nego ja. Kako je uspela sve da izdrži, zaista ne znam. Morali smo da se dogovorimo sa nadležnima na groblju Arlington, jer to je trebalo da bude sasvim privatna poseta i da ostane u potpunoj tajnosti.

 

Otkriveni svi slavni ljubavnici Džeki Kenedi​​​​​​​

 

Bili smo na drugom spratu, kada me je malo nakon ponoći pozvala.

Gospodine Hil, Bobi i ja bismo otišli na Arlington sada. Želimo da vidimo plamen", rekla je.

Otišao sam po kola. Odvezao sam ih na groblje, a agent Pol Lendis pratio nas je u drugom automobilu. Dopratili smo ih do groba. Gospođa Kenedi je ponela mali buket cveća i spustila ga na svežu zemlju. Kleknuli su i pomolili se. Vratili smo se u kola, a potom i u Belu kuću.

Bez novina, bez publike. Baš onako kako je gospođa Kenedi želela."

 

makonda-tracker