ljubav za ceo život

Svi im zavide na savršenom braku, a Lepa Brena je odlučila da otkrije detalje iz porodičnog doma: Kad Bobi pukne film, ja brojim do 10 da i meni ne pukne

0
Lepa Brena je nedavno proslavila 25 godina braka sa Bobom Živojinovićem, a otkrila je i tajnu zajedničkog života sa svojim suprugom.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Brena i Boba imaju dva sina - Stefana i Viktora, kao i Bobinog naslednika iz prvog braka Filipa, koji su im na prvom mestu.

 

Veselje uz estradu i trubače: Ovako su Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili Aranđelovdan! (FOTO)



Mi smo dve teške individue, a karakterno dve različite osobe. Kada njemu pukne film, ja brojim do 10 da meni ne pukne. Prosto osećamo, stalo nam je do braka, naše dece... ne iživljavamo se jedno nad drugim, volimo se i poštujemo. Najveći poklon ovakvog jednog braka je prosto jedno razumevanje, ljubav i pažnja", otkrila je Brena u emisiji Ekskluziv.

 

Folk zvezda je nedavno u intervjuu za Story otkrila koliko se njen odnos sa suprugom promenio od kada su im sinovi odrasli, kao i da li u njihovom braku ima ljubomore. 

 

Lepa Brena: Nikad nisam sumnjala u sebe

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Ponovo smo se okrenuli jedno drugom, jer sada imamo više vremena za nas. U prvi mah nismo verovali kako nam se to desilo, ali nam se dopalo! Ljubomora je znak nesigurnosti, slabosti i posesivnosti. Možemo u šali da napravimo štos oko toga, ali ni Boba ni ja nismo ljubomorni.

makonda-tracker