u čemu je štos?

Već neko vreme je nismo videli sa dečkom: Katarina Živković prvi put progovorila o ljubavnom problemu (FOTO)

0
Popularna pevačica je nakon ženidbe njenog bivšeg dečka neprestano bila obasipana pitanjima o svom ljubavnom životu. Ipak, nedavno je otvorila svoju dušu i otkrila u čemu je zaista problem.

U mašti! Muškarci su potpuno bez mašte. Udvarača sam zaista, bez preterivanja i namere da se hvalim, uvek imala, ali su nekako svi na isti kalup. Nije se pojavio nijedan koji me je oborio s nogu udvaranjem, onim prvim potezom koji mnogo govori. Sve je nekako klasika, kao da kopiraju jedni druge. Možda smo i mi devojke krive, možda smo pristajale na malo, na obično, na neke glupe fore... Ne znam. Možda sam malo ostarila, možda sam postala zakeralo, ali sada stvarno tražim nešto više... Malo mašte, malo nečeg originalnog, da osetim neki zemljotres kad dečko nešto kaže, kad me pogleda", rekla je Katarina Živković.

 

 

A na pitanje da li se plaši da će možda još dugo biti sama, pošto je u poslednje vreme nismo videli da je greje muškarac, a Kaća kaže:

 

Ne, ja sve mogu sama, pa i da budem sama! Ako je to sudbina, neka je", rekla je Katarina koja poslednjih dana ima sve više nastupa po celom svetu.

Pokazala je da nema čega da se stidi: Ovako je Katarina Živković izgledala pre nego što je postala popularna pevačica (FOTO)

 

Mada, sumnjam da mi je tako zapisano", iskreno poručuje pevačica.

foto: Instagram

 

makonda-tracker