kao na filmu

Zbog nje je ostavio čuvenu princezu: Poznata glumica je nakon dva propala braka konačno pronašla sreću (FOTO)

0
Ljubavne peripretije koje prate njen život su joj donele mnogo patnje. No, njena lepota je opstala, te je zbog nje poznati holivudski scenarista ostavio princezu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezda serije "Dosije Iks" iza sebe ima dva propala braka, dok se njen novi izabranik nedavno rastao od svoje supruge Lile Švarcenberg, koja je rođena kao princeza Ana Karolina od Švarcenberga.

 

Zbog ovoga se svi dive njihovoj ljubavi: Boba Živojinović priredio nezaboravno iznenađenje Lepoj Breni na aerodromu (FOTO)

 

Pre nego što je objavljeno da se rastaju, Lila je u jednom austrijskom magazinu otkrila intimne i uznemirujuće detalje njihovog braka. Pisala je o njihovom seksualnom životu, ističući da se Piteru dopadaju stvari iz knjige "Pedeset nijansi sive", ali i kako je jednom prilikom pobesneo kada je dobio za večeru riblje štapiće.

 

foto: Profimedia

 

Njih dvoje su tokom braka dobili petoro dece.

 

Sa druge strane, Džilijan se 1994. udala za Klajda Kloca, koji je radio kao asistent umetničkog direktora na seriji "Dosije Iks", a razveli su se tri godine kasnije.

 

Odlazak jedine ljubavi Darta Vejdera: Posle teške borbe sa kancerom umrla je poznata glumica (FOTO)

 

Godine 2004. ponovo je izgovorila sudbonosno "da", režiseru dokumentaraca Džulijanu Izanu, a ovaj brak je trajao dve godine.

 

Njena poslednja ozbiljna veza bila je sa biznismenom Markom Grifitsom, sa kojim je dobila dvojicu sinova. Rastali su se 2012. posle šest godina zajedničkog života.

 

Posle 59 godina braka pevač izgubio ljubav svog života: Najteže je kad se probudim, a nje nema (FOTO, VIDEO)

 

Džilijan je otvoreno u javnosti govorila o svojoj sklonosti ka istom polu, pa je priznala da je u mladosti bila i u nekoliko lezbejskih veza.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker