LJUBAV KAO NAJVEĆI POKRETAČ

Olimpijski heroji nacije: Evo ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku!

0
Nezapamćen uspeh na Olimpijskim igrama u Riju ponovo je stavio u žižu interesovanja srpske sportiste i sportistkinje koji su već decenijama ono najbolje među nama, a Story otkriva ko ovim nezaustavljivim momcima i devojkama pruža najveću podršku, ali i neke do sada nepoznate detalje iz njihovog privatnog života
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Sa osam osvojenih medalja na Olimpijskim igrama u Riju, srpski sportisti ostvarili su najbolji rezultat na ovom najprestižnijem takmičenju od osamostaljenja države. Dve zlatne, četiri srebrne i dve bronzane medalje – najbolji je rezultat još od Olimpijskih igara u Seulu 1988. kada su naši sportisti nastupali pod zastavom SFRJ. Prvi je Srbiju obradovao rvač Davor Štefanek, koji je osvojio zlato trijumfom u finalu u kategoriji do 66 kilograma. Srebrno odličje donela je naša reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović, dok je skakačica udalj Ivana Španović najdalje letela u petoj seriji (7,08), što joj je bilo dovoljno za bronzu i novi državni rekord. Radost su doneli i kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić koji su osvojili srebrnu medalju za Srbiju u disciplini K2-1.000 metara. Ženska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu pošto je pobedila Francusku i ovo je Srbiji, evropskom prvaku, prva olimpijska medalja od osamostaljivanja, kao i prva od 1980. godine. Na drugo zlato čekalo se do utakmice naših veličanstvenih vaterpolista. Delfini su u finalu ubedljivo savladali Hrvatsku 11:7 i potvrdili da u ovom trenutku nemaju konkurenciju. Izabranici Dejana Savića kompletirali su sve moguće titule: sa Olimpijskih igara, Svetskog i Evropskog prvenstva i Svetske lige. Istog dana, odbojkašice Srbije osvojile su srebro. Posle sjajnog turnira, košarkaška reprezentacija Srbije u Riju osvojila je srebrnu medalju. Ovi ljudi za primer i ponos, vratili su osmeh mnogima na lice, a Srbija noćima nije spavala kako bi bodrila svoje miljenike ispred malih ekrana dok su briljirali na terenima. Story predstavlja drugo lice ovih uspešnih mladih žena i muškaraca, i otkriva kakvi su kada siđu sa pobedničkog postolja, ali i ko im daje najveći vetar u leđa i motivaciju da budu još bolji, kako na terenu, tako i u životu.

 

MILICA DABOVIĆ: KRILA ZA NOVE POBEDE

 

Iza velikog uspeha kapitena ženske košarkaške reprezentacije Milice Dabović (34) stoji njena spremnost da često ide glavom kroz zid, ali i ogromna podrška porodice i prijatelja. Otkako je uplovila u vezu sa svojim dečkom Simonom, to je atraktivnoj sportistkinji dalo krila za nove pobede na parketu.

 

Milica Dabović blista u belom: Osećam se kao princeza! (FOTO)

 

- Naša ljubav je, verovali ili ne, sve jača i ubeđena sam da će tako i ostati. U našem odnosu sve je savršeno i tako će biti dok nas smrt ne rastavi. Za mene to nije fraza – rekla je ranije u intervjuu za Story kada je otkrila i kakvi su joj planovi za budućnost.

 

- Nakon Olimpijskih igara hoću još da napišem knjigu, a Simon će biti tu da me isprati u svemu tome, pa će tek onda uslediti porodične obaveze.

 

makonda-tracker