Otkrivamo

Tajna je u pesmi skrivena: Svi detalji ljubavne priče Dina Merlina i njegove supruge Amele (FOTO + VIDEO)

0
Mnoge pesme Dina Merlina prate zanimljive životne situacije s kojima se pevač susretao. Takođe, uz njegove pesme mnogi su žalili za svojim ljubavima, a neke su zapravo istinita priča...
foto: Miloš Ćetković
foto: Miloš Ćetković
Dino Merlin




Dino Merlin: Supruga me drži na zemlji

Merlina Amele
foto: Story arhiva
Dino



Dino Merlin: Borim se sa svojim strahovima

Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno venčali. Bilo je to romantično venčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam gledao ka vratima da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću.

Nakon venčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu hteli ni čuti za nju. Ali, eto vreme leči sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem", rekao je jednom prilikom Merlin.

Amelinih Merlinovi Merlin

Amelom Merlin

Jesi li ti lud? Papir se ne jede", rekla mu je tom prilikom supruga.


foto: Story arhiva
Aliji Miladinu Aliji Izetbegoviću

Ja bi svjetlom zvao mrakom da te nije Alija".


Alija

Merlin

Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene".


Dino Merlin: Oprostio sam ocu što me je napustio

Merlin

Merlin

To je nažalost i istina, kada tek izgubis nekog dragog, tek tada ga tražiš, kada umre, iako si svestan da ga nećeš više vratiti", rekao je Merlin jednom prilikom.

makonda-tracker