Iskrena

Rada Manojlović priznala: Krila sam da sam se viđala sa Milanom tokom veze sa Momirom!

0
Rada Manojlović pojavila se vedra i nasmejana na snimanju novogodišnjeg programa, ali razlog njenoj sreći nije bila zaljubljenost, već praznična euforiija.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić
Iako su je mnogi dovodili u vezu sa bivšim dečkom i kolegom Milanom Stankovićem, Rada tvrdi da se sada samo ne krije od javnosti kada provodi vreme sa Milanom, kao što je to ranije činila zbog Momira Gajića.


Rada Manojlović: Nekad i sad

- Sa Milanom sam se družila i dok sam bila sa Momirom, ali sam zbog njega krila to od javnosti. Ipak, nije prijatno bilo kome kada je u pitanju bivši dečko, pa sam iz obzira prema njemu vodila računa o tome, ali smo se Milan i ja družili i viđali isto kao i danas. Išla ja kod njega, on kod mene, pili kafe i sve ostalo što prijatelji rade. Sve je ostalo isto među nama, samo sada ne razmišljam o tome i ne vodim računa o tome kako će to izgledati - iskrena je Rada, koja je priznala da je srećna što se mediji i dalje interesuju za njen ljubavni život, te joj ne smetaju novinski naslovi o tome.

Rada Manojlović: Milan Stanković mi je poručio da sam matora kobila

- Vidim da mnogi pišu o Milanu i meni, da ih zanima naš život, a meni je zaista drago da smo nakon toliko godina i dalje zanimljivi medijima. Poneki pišu bajke, ali meni je sve to simpatično, tako da neću ništa demantovati - rekla je uz osmeh Rada i objasnila da se u njenom i Milanovom odnosu ništa nije promenilo.

Umesto svadbe raskid: Rada Manojlović ponovo slobodna

- Svi se pitaju kako smo mi prijatelji nakon pet godina veze, a ja uporno pokušavam da objasnim da je to nama normalno. Mi smo, pre nego što smo počeli da se zabavljamo, bili samo drugovi godinu i po dana, tako da smo se nakon veze samo vratili na staro. Nas je uvek spajalo, pre svega, veliko prijateljstvo i tako je i ostalo - zaključila je Rada.

 

makonda-tracker