romantično

Isprva joj se nije dopadao, a onda je postao ceo njen svet: Ljubavna priča Ivane Zarić i poznatog glumca oduševljava

0

Iako su godinama u braku Ivanu i Ivana retko kad viđamo zajedno u javnosti zbog čega samo retki znaju da su oni dugogodišnji životni partneri 

IVANA ZARIĆ JE GODINAMA U BRAKU SA POZNATIM GLUMCEM
IVANA ZARIĆ JE GODINAMA U BRAKU SA POZNATIM GLUMCEM foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Ivana Zarić godinama je bila dobro poznato lice na brojnim televizijama u Srbiji. Menjala je medijske kuće, gradile se kao ličnost, kao supruga i majka, a on je uvek bio uz nju.

 

Ivan Zarić, naš poznati glumac, osvojio je srce lepe Ivane još kada su bili veoma mladi. Ipak, u početku on nije privukao njenu pažnju, pa nikada nisu tvrdili da je to bila ljubav na prvi pogled. Iako nije bila na prvi pogled, bila je za ceo život. 

 

Ivana Zarić i Ivan Zarić su u braku dugi niz godina i iz te ljubavi dobili su 

dve ćerke, Katarinu i Olgu. Svojevremeno je u jednom intervjuu supruga opisala kao "retko sabranog i stabilnog čoveka".

Iako veoma retko otkriva detalje iz privatnog života, ali je jednom prilikom za  Hello otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

 

- Nisam se odmah zaljubila u Ivana. Znala sam ga odranije, praktično još dok smo bili deca, ali nisam ga viđala. Onda smo se sreli na nekoj slavi i baš mi i nije bio simpatičan, naprotiv. Smešno mi je kad se danas toga setim. Zaljubili smo se tek kasnije.

 

Ivanu je kod Ivana privuklo to što je bio drugačiji, emotivan, a to je ono što je želela kada je odabir muškarca s kojim će stvarati porodicu.

Odgovoran je, muževan, vaspitan, veoma emotivan. Divan otac našoj deci. Meni je sve to važno. Ne podnosim nepouzdane ljude, grube i agresivne. Takvi mi nikada nisu ni ulazili u kadar. Uvek sam znala šta želim, a imala sam sreće da to i nađem - rekla je Ivana.

 

Nakon nekoliko godina zajedničkog života Ivan i Ivana su postali roditelji dve ćerkice, Katarine i Olge, koje su sada već tinejdžerke i koje se trude da žive normalan život bez obira što potiču iz poznate porodice.

 

Osim što im je mama poznata voditeljka i tata glumac, one imaju i veoma poznatu tetku, Milicu Zarić, koja je Ivanova rođena sestra, a koja se devojčicama ima sjajan odnos. 

IVAN IMA I POZNATU SESTRU MILICU ZARIĆ
IVAN IMA I POZNATU SESTRU MILICU ZARIĆ foto: Ata images

Ono što je još medijima bilo zanimljivo i što su često pitali Ivanu jeste to što je Ivan nekoliko godina mlađi od nje. Voditeljka je uvek za to imala spreman odgovor:

 

Nikada to nisam doživljavala kao problem. Vrlo je ozbiljan, često ozbiljniji od mene. Dese se i situacije kada se ja osećam kao balon pa odletim, a on me prizemlji. Važno je samo da se ljudi pronađu. Okolina obožava da prebrojava godine, ali onima koji se vole to i ne padne na pamet.

 

Bonus video:

Pevač otkrio detalje o poznatoj voditeljki sa snimanja njegovog spota 

 

makonda-tracker