njegov ponos

Za mnoge ona je NAJLEPŠA među ŽENAMA srpskih fudbalera: Ko je lepotica koja je osvojila srce Sergeja Milinkovića Savića?

0

Od njenog pogleda zastaje dah, ona mu je godinama najveća podrška

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ LJUBI LEPU NOVOSAĐANKU
SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ LJUBI LEPU NOVOSAĐANKUfoto: Sergej Milinković-Savić Instagram

Fudbaler Sergej Milinković Savić i njegova izabranica Natalija Ilić od kad su obleodanili svoju vezu privlače pažnju ne samo domaćih, već i stranih medija. 

 

Njih dvoje su svoju ljubav nedavno krunisali ćerkicom kojoj su dali ime Irina. Iako su već godinama u vezi svoju privatnost se trude da sačuvaju od očiju javnosti. 

 

Natalija je od prvog dana postala interesantna zbog svog izgleda. Njene prodorno plave oči gotovo je nemouće ne primetiti, a izgled je za svaku pohvalu.

Ova lepotica je iz Novog Sada, a ono što je mnogima zanimljivo jeste i činjenica da je osim lepote završila medicinu.

 

Ono što se može zaključiti sa fotografija sa njenog profila na Instagramu jeste da je ljubitelj putovanja i konja i da voli da posećuje dobre restorane.

Ono po čemu je Natalija najprepoznatljiva jesu njene prodorne plave oči, zbog kojih je i britanski "The Sun" pisao o njoj.

 

Natalija i Sergej imaju savršen odnos ispunjen ljubavlju i razumevanjem, što je u današnje vreme prava retkost.

Nakon što su dobili ćerkicu njihov odnos se dodatno učvstio, a mnogi s nestrpljenjem isčekuju još lepih vesti i nova pojačanja u njihovoj porodici.

 

Iako je naša reprezentacija doživela fijasko na Evropskom prvenstvu u fudbalu i naši fudbaleri su se u ne baš najboljem raspoloženju vratili u Srbiju tamo su ih čekale njihove supruge koje su im pružile utehu i koje su uprkos svemu uz bile uz svoje momke i muževe. 

 

Bonus video:

Natho ljut posle derbija 

 

makonda-tracker