Adrijana Lima: Najbolji posao na svetu je biti mama

0
Atraktivna manekneka Adrijana Lima ponosno ističe svoj trudnički stomak i iščekujući porođaj u avgustu uživa u ljubavi i pažnji koje dobija od supruga Marka Jarića i ćerkice Valentine.
Adriana Lima, foto: Guliver, Twitter
Adriana Lima, foto: Guliver, Twitter

Prodorno plavih očiju, savršeno građena sa samo ispupčenim trudničkim stomačićem, slavna manekneka Adrijana Lima (30) ponosno šeta crvenim tepihom i bez imalo ustručavanja sa svima deli ushićenje koliko je nestrpljiva da njena druga beba dođe na svet. Iako joj u Srbiji najčešće dodaju epitet srpska snajka, supruga Marka Jarića (33) veoma je uspešna u svom poslu, a ceo svet je opčinjen njenom savršenom figurom čak i u poodmalkoj trudnoći. Supružnici koji su u braku tri godine, svoju sreću su krunisali ćerkicom Valentinom (2) kojoj roditelji predano prenose običaje iz zemalja iz kojih dolaze. S obzirom na to da je Adrijana iz Brazila, a Marko iz Srbije, njihova ćerkica govori oba jezika, ali i engleski na kom njih dvoje komuniciraju. Kako su najčešće smešteni u Njujorku i Los Anđelesu porodica Lima - Jarić uživa u zajedničkim trenucima, a kada je mankeneka pre mesec dana objavila da je u drugom stanju svi svetski mediji su pažnju usmerili ka njima.

- Cela porodica je veoma uzbuđena zbog dolaska prinove, naročito Valentina.  Stalno šalje poljupce ka mom stomaku i govori Poljupci za bebu – iskrena je bila Adrijana u jednom od intervjua. Većina njenih obožavalaca bili su oduševljini kojom brzinom je izgubila višak kilograma nakon prve trudnoće, a nedavno je izjavila kako je odlučila da Marku rodi dete čim su se upoznali, kao i da je i naš proslavljeni košarkaš imao istu želju.

- Čim sam upoznala Marka znala sam da je on čovek sa kojim želim da ostarim. Oboje smo od početka želeli veliku porodicu i ta želja će nam se sigurno ostvariti. Mi smo spremni – bila je iskrena manekenka u američkim medijima, a nedavno je čak u kasno večernjoj emisiji koja se emituje na TV NBC priznala zanimljive pojedinosti iz svog privatnog života o kome do sada nije otvoreno govorila.

- Najbolji posao na svetu je biti majka. Nikada nisam mogla ni da predpostavim da ću moći nekog toliko da volim. Uvek sam mislila da bezuslovna ljubav ne postoji. Sada znam, i sigurna sam, zato što je osećam.

Brazilska lepotica još ne želi da otkrije u kom je mesecu trudnoće, kao i kog je pola bebica kojoj se roditelji neizmerno raduju. Ipak, u portugalskoj knjizi Biblia dos cristais (Biblija kristala) traži imena za prinovu i to je rado podelila sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Dok je Marko u poslednjem intervjuu koji je dao za magazin Story iskreno priznao da nije poput većine muškaraca koji priželjkuju isključivo muškog naslednika.

- Ne navijam ni na jedan pol. Sada kada imam ćerku ne bih mogao ni da zamislim da mi je prvo dete bio sin. Zaista mi je svejedno hoće li mi drugo dete biti muško ili žensko i uopšte ne razmišljam na tu temu. Čak ću ići dotle da uopšte ne želim ni da saznam pol bebe do Adrianinog porođaja – rekao je Marko.

Dok ne dođe trenutak kada će na svet doneti svoje drugo dete manekenka uživa u trudničkim danima i često putuje u Njujork gde učestvuje na brojnim svečanostima. Kada nije preokupirana poslom, Adrijana gleda filmove, a nedavno je na društvenoj mreži Twitter napisala da se ponovo oduševila filmom Scar face i Al Pacinom, a kako je ranije govorila vreme uvek radije provodi gledajući televiziju, nego čitajući knjige.

 

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker