NIJE JOJ SE DALO

Cela Juga ju je obožavala: Imala je buran ljubavni život, pa potražila mir na drugoj strani okeana

0

Hrvatska pevačica i voditeljka, iako je imala velikio potencijal da se ostvari na oba polja, poljuljan joj je bio i ljubavni život

Hrvatska pevačica Vlatka Pokos
Hrvatska pevačica Vlatka Pokosfoto: Youtube/printscreen/Vlatka Pokos

Vlatka Pokos osamdamdesetih i devedesetih godina bila je jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica koju je cela Jugoslavija volela, a kasnije ju je zadesila tužna sudbina i naterala da ode u daleku Kanadu.

 

Naime, kao voditeljak jedan od angažmana bio je da vodi Izbor za Mis 2000. u Hrvatskoj u dekoltiranoj crnoj haljini, što je kasnije bio predmet spekulacija da je zato dobila otkaz na HRT-u. 

 

Ali ono što je upećatljivije jeste da je Vlatka bila deo grupe Srebrna krila, a potom je nastavila i solo gde je imala dva velika hita ''Metak'' i ''Ne tražim ništa vše'', ali je ubrzo njena sjajna karijera pala u drugi plan kada su mediji postali sve više zainteresovani za njen privatni život.

 

Vlatka je napisala autobiografsku knjigu ''Život u raju'' gde je opisivala kako je od žene koja je dobijala svu moguću pažnju i bila tretirana

kao princeza, došla do toga da se njen tadašnji partner Josip Radeljak Dikan ponaša prema njoj kao prema posluzi.

 

Josip Radeljak je pre Vlatke bio u braku sa Enom Begović
Josip Radeljak je pre Vlatke bio u braku sa Enom Begovićfoto: Dragan Kadić, Youtube Printscreen

Par se venčao 2016. godine kada je ona imala 31. godinu, a hrvatski biznismen 58, i dobili su ćerkicu Lanu, međutim, već posle godinu dana bajkovitog odnosa krenule su svađe.

 

U pomenutoj knjizi, Vlatka je opisala jednu situaciju koja se desila kod pevača Petra Graša na večeri, na kojoj je prisustvovala i Ivana Banfić, hrvatka pevačica i plesačica.

 

Po rečima Vlatke, Ivana je sve vreme očijukala sa njenim suprugom, gledala ga, čak mu i šaputala nešto, što se pevačici nije nimalo dopalo pa je sutradan to prebacivala Josifu koji je burno reagovao, a kako je navela u knjizi i fizički obračunavao sa njom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

 

Josip i Vlatka su se razveli 2007. godine, što je pevačicu i voditeljku nateralo da spakuje kofere i ode u Kanadu, ali to je nije zaustavilo da se ponovo zaljubi, pa je tako zapičela vezu sa manekenom Ivicom Biljanom.

 

Ali ni ta veza nije dugo opstala jer su je odžavali na daljinu, a i po rečima manekena, Vlatka je bila dosta ljubomorna što je uticalo na njihov odnos.

 

Vlatka je danas ponovo u Hrvatskoj, često je aktivna na društvenim mrežama i gde piše i deli autentične stvati, međutim, kako stvari za sada stoje još je nećemo viđati u ulogama na koje smo navikli jer smatra da zbog ''afere dekolte'' iz 2000. godine i dalje nije poželjna na malim ekranima.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

 

 

 

makonda-tracker