NOVA ROMANSA

Nakon razvoda ponovo uživa u ljubavi: Glumica Vjera Mujović ima novog dečka i ne libi se da ga pokaže u javnosti

0

Ljubav sa lekarem okončana je pre 2 godine, a sad je vreme da se ponovo uživa u najlepšim emocijama

GLUMICA PONOVO SREĆNA U LJUBAVI
GLUMICA PONOVO SREĆNA U LJUBAVI foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Vjera Mujović nedavno je obelodanila da se razvela od supruga, lekara Štefana Prajsa sa kojim je u braku bila od 2015. godine.

 

Iako o svom privatnom životu nikada ne govori u javnosti Vjera je kratko objasnila da su se sporazumno rastali i da je svako krenuo svojim putem.

 

Nakon što je prošla kroz raskid sa njim Vjera je upoznala muškarca koji je uspeo da zaokupi njenu pažnju i učini je ponovo srećnom i zaljubljenom. Kako prenose domaći mediji, u pitanju je reditelj Miloš Pavlović.

 

 

Njih dvoje su imali priliku da rade zajedno, gde se i rodila bliskost, koja je posle prerasla u ljubav. Vjera ne želi da novog partnera krije od očiju javnosti, a to je postalo i očigledno nakon što su se sinoć zajedno pojavili na modnoj reviji koja je održana u Beogradu.

 

Iako je Vjera neko ko ne govori o svom privatnom životu često u javnosti, zna se da je sa prethodnim partenrom imala veoma lep odnos i da joj je on bio velika podrška tokom stresnog perioda tokom kojeg je ostala bez oba roditelja.

VJERA SE NAKON RAZVODA PONOVO ZALJUBILA U NAŠEG POZNATOG REDITELJA
VJERA SE NAKON RAZVODA PONOVO ZALJUBILA U NAŠEG POZNATOG REDITELJA foto: ATAImages

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja smo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju. Moj posao je da govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - poručila je ona za Kurir.

 

VJERIN NOVI PARTNER JE NAŠ POZNATI REDITELJ
VJERIN NOVI PARTNER JE NAŠ POZNATI REDITELJ foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Vjera ima brak iza sebe, baš kao i Miloš koji je bio oženjen glumicom Danijelom Kuzmanović Pavlović, sa kojom je dobio dve ćerke.

 

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - kazao je izvor blizak redietelju za Kurir. 

 

Bonus video:

Vjera Mujović o svom dobrom prijatelju, glumcu Nenadu Nenadoviću - komemoracija 

 

makonda-tracker