potresno i emotivno

Nije mu bilo lako da je OSVOJI, ali je posle živeo BAJKU: Tragična ljubavna priča srpskog repera slama srca

0

Tragična pogibija srpskog repera prekinula je i jednu od najlepših ljubavnih priča 

LJUBAVNA PRIČA GRUA I NJEGOVE DANICE SLAMA SRCA
LJUBAVNA PRIČA GRUA I NJEGOVE DANICE SLAMA SRCA foto: Instagram / danicaandonov

Naš poznati reper Dalibor Andonov Gru svojevremeno je bio jedan od najpopularnijih muzičara sa naših prostora. Vest o njegovoj tragičnoj pogibiiji šokirala je srpsku javnost pre 5 godina, ali ljubitelji njegove muzike ga se i danas rado sećaju.

 

Slavni reper je poginuo prilikom vožnje kajta na Dunavu u Zemunu 9. septembra. Iza njega je ostala supruga Danica Andonov i dva sina, Vuk i Relja.

 

Osim što je bio veoma popularna zbog muzike kojom se bavio u javnosti se o njemu pričalo i zbog braka sa lepom manekenkom, Danicom Prvulović, koja je posle sklapanja braka 2007. godine uzela njegovo prezime. 

 

 

Lepa Danica je rođena u Kragujevcu, godinama se bavila manekenstvom, a onda je kada je napunila 25 godina odlučila da stavi tačku na svoju karijeru i da se posveti porodici. 


Ubrzo nakon što su stupili u brak Danica i Gru su dobili sina Vuka, a kasnije i Relju.

 

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

 

Dalibor i Danica su bili savršeno skladan par
Dalibor i Danica su bili savršeno skladan par foto: instagram

 

Svoju suprugu Gru je upoznao je još 1999. godine. Važili su za jedan od najlepših parova sa javne scene. Nakon veze duže od sedam godina, u skladnom braku ostali su sve do reperove smrti.

 

- Jednog dana voleo bih da imam i ćerku. Mada, kada razmišljam o devojčicama, zamišljam sebe kao oca iz drugog nastavka filma "Mi nismo anđeli", ali pretpostavljam da se čovek na sve navikne. Inače, kažu da su devojčice predivne i umiljate kada su male, a onda porastu - pričao je Gru 2011. Ipak tragična smrt je došla prerano, a on ovu želju nije ostvario.

 

VOLEO JU JE KAO BOGINJU
VOLEO JU JE KAO BOGINJU foto: Damir Dervišagić

 

Danica je Gruu uvek bila najveća podrška. Njihova dugogodišnja ljubavna veza mnogima je delovala kao bajka, a Gruovi fanovi bili su srećni što je izabrao upravo lepu Danu. Nekako su uz njega zaista uvek i išle samo one istinske lepotice, jer bio je među najvećim beogradskim frajerima.

 

- Prvi put sam je video u kafeu "Sinema". Stajala je sa jednim tipom kojeg poznajem i tako je priča i krenula. Imao sam taktiku - malo sam je merkao, onda sam pustio malo da prođe, da se merkanje slegne, pa sam tek onda krenuo u akciju. Nije bilo teško smuvati je. Šalim se, naravno, to je bilo najteže muvanje u mom životu - ispričao je Gru za "Blic" 2004. godine.

Bonus video:

Pevač tragedija 

 

makonda-tracker