ljubav iz snova

Prvo ju je sanjao, pa ugledao na svadbi: Kako je Dragan Kojić Keba upoznao današnju suprugu?

0

S obzirom na to da je svoju suprugu Olju sanjao pre nego što ju je upoznao, može se reći da je Dragan Kojić Keba bukvalno oženio svoju ženu iz snova.  

Ljubavna priča Draghana Kojića Kebe i Olivere Olje Kojić ima dosta magije u sebi
Ljubavna priča Draghana Kojića Kebe i Olivere Olje Kojić ima dosta magije u sebi foto: Dragan Kojić Keba / Instagram

Popularni pevač Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olivera Olja Kojić su četiri decenije u braku i važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. 

 

Naime, Keba je jednom prilikom otkrio da su se, pre nego što se će Olja i on sresti i upoznati, desile neke čudne stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

Keba je objasnio da je Olju zapravo prvo sanjao, pa tek onda video u stvarnosti. 

 

- Olja je postala moja devojka, a da je nikada nisam video. Živeo sam tada u Loznici, spavao sam i sanjao sam da se ženim, a ja sam mislio da ću biti večiti neženja. Sanjao sam da se ženim, sanjao sam lik. Probudio sam se, stvarno je jastuk bio mokar od suza. Ja sam sav bio uplakan. Nije mi bilo dobro kada sam postao svestan: „Jao to je bio san, sreća“ - ispričao je Keba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

U tom "svadbenom snu" Kebi se jano ukazao lik jedne žene i to mu nije dalo mira. Danima je zbog toga bio vidno uzrujan, te je otišao do kafane da se malo opusti.

 

-Dođem u gradsku kafanu, kažem: „Jao nešto mi nije dobro, ajde nešto da tresnemo“, jedno sedam dana sam bio u bedaku zbog tog sna, stalno mi je taj lik bio u glavi, nikako da ga isteram iz glave, neće da ode - seća se Keba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

A onda, nešto kasnije, magija iz sna se preselila na javu. I kqako to obično biva poptuno neplanirano i neočekivano.

 

Njegovi prijartelji muzičari su ga zvali da peva na jednoj svadbi, Keba isprva nije trebalo da se pojavi na tom venčanju, ali su ga prijatelji ubedili rekavši mu da će jako dobro zaraditi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

- Desilo se da smo se upoznali na jednoj svadbi u Velikom Selu kod Loznice. Na toj svadbi nije trebalo da budem. Nego su tad muzičari rekli: „Moraš doći, dolaze iz Mostara, puni su kao brodovi, proći ćemo dobro“ - ubedili su prijtelji pevača da krene sa njima. 

 

I na toj svadbi Keba je prvi put sreo i video Olju, ženu iz njegovog sna.

 

- Posle tri dana svadbe, dođem jedan dan, crne pantalone uske nosio, dolazim pod taj šator. Ona gleda, one kovrdže plava kosa, ja pevam i priđem do nje, i kažem: „Slušaj ti mala mogao bih ja da se zaljubim u tebe“. Ali je ona posle toga uhvatila tutanj - otkriva Kojić za Grand kako je izgledao prvi susret sa budućom suprugom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

Olja je jednom prilikom na svom Instagram nalogu podelila i njihovu zajednički sliku sa mestu gde su se upoznali, samo 40 godina kasnije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

 

- Ovde smo se upoznali pre 40 godina, 30.oktobra. Prepoznala sam dobru dušu, a i lepog momka - napisala je jednom prilikom Olja. 

 

Da se sad vratimo na tamo gde smo stali. A onda - opet neplanirana svadba na kojoj Keba opet susreće Olju. To je bio presudan momenat za početak njihove ljubavi, koja istom snagom traje i dan danas. 

- Kasnije opet svadba na kojoj nije trebalo da budem, u Mostaru, Oljin ujak se ženio, isto tako i tad smo počeli da se dopisujemo, počeli da se zabavljamo - priča Kojić.

 

A onda, nakon toga, Keba je shvatio da je Olja je žena koju je video u svom snu i preplašio se.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja (@oljakojic)

- Jednog dana mi smo otišli na pićence. I tako ona jede, ja pijem vinjače i samo mi lik njen bljesnu, nije mi dobro bilo, moramo da krenemo odmah. U roku od 5 minuta bili smo u autu, nisam progovorio ništa do Loznice. Tu smo se rastali, nije mogla da me nađe, bežao sam, uplašio se. Kako se ne bih uplašio, isti lik to je taj. Na kraju me nahvata na istom mestu. Tako smo mi krenuli - opisao je Keba početak ljubavi sa svojom suprugom.

 

Posle toga, Keba i Olja su se venčali, a potom dobili i dvoje dece - sina Igora i ćerku Natašu. 

 

Bonus video: 

 

 

Glossy tim - Grand

makonda-tracker