nisu krili

Nikada se nije udavala, ali jeste LUDO VOLELA: Znate li koji poznati, moćni muškarac je bio najveća ljubav Zorane Pavić?

1

Ljubavni život Zorane često je bio i ostao misterija za javnost, ali se o ovoj vezi govorilo u srpskim medijima 

POZNATI SRBIN JE BIO VELIKA LJUBAV ZORANE PAVIĆ
POZNATI SRBIN JE BIO VELIKA LJUBAV ZORANE PAVIĆ foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata pevačica Zorana Pavić godinama je plenila pažnju publike, što zbog pevanja, što zbog izgleda, ali se čini da je ipak sve najviše intrigirao njen ljubavni život. 

 

Baš o njemu ona nikada nije želela da govori, ali je poznat njen stav da nema želju da se uda i da bi ceo život mogla da ostane sama. Ipak, to ne znači da njoj, kao i mnogim drugim ženama, u životu nije potreban muškarac koji će joj biti oslonac i podrška. 

 

Iako o svojim partnerima nikada nije želela javno da govori, postojao je jedan, za koga se znalo da ljubi pevačicu i koji je o njihovoj vezi govorio u javnosti. 

 

 

Muškarac koji se može pohvaliti titulom dečka Zorane Pavić otkriven je davno još dok je pevačica učestvovala u jednom rijaliti programu, kada joj je gospodin Branko Tekić, koji je bio jedan od ozbiljnih kandidata za funkciju u fudbalskom klubu Crvena Zvezda, pružao punu podršku, piše Story

 

Nakon spekulacija da su njih dvoje u vezi, oglasio se i Branko koji je stavio tačku na pisanja o tome da je oženjen, ali nije krio da je u vezi sa poznatom pevačicom. 

 

 

- Nije tačno da se Zorana i ja krijemo. Naša veza nije tajna, dugo traje, oboje smo iz ovog grada, izlazimo zajedno, ljudi nas viđaju, a jedini razlog što ne voli da priča na tu temu je njeno sujeverje. Plaši se da se, ukoliko previše priča o tome, ne dogodi suprotno od onoga što planiramo. Ona za razliku od svojih koleginica svoju vezu ne publikuje - rekao je, pa je dodao:

 

POZNATI SRBIN JE BIO VELIKA LJUBAV ZORANE PAVIĆ
POZNATI SRBIN JE BIO VELIKA LJUBAV ZORANE PAVIĆ foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja, takođe, mislim da nema potrebe da se o našoj ljubavi piše po novinama, a da sam oženjen, kao što su neki komentarisali, sigurno je da se ne bih sada pojavio u javnosti - ispričao je za "Hello!" svojevremeno Zoranin izabranik i otkrio da se njihov susret dogodio slučajno kada su se našli u istom društvu te su se rodile obostrane simpatije.

 

Branko je otkrio i šta je to što ga je prikulko kod Zorane.

 

- S obzirom na to da sam u zrelim godinama, osim fizičkog izgleda, bitna mi je i unutrašnja lepota koju Zorana ima. Privukao me je njen karakter i duhovitost. Zaista je takva, nije to samo način na koji se predstavlja u medijima. Možda joj neko sada tu stranu osporavao, ne razmišljajući o tome da nije isto šaliti se sat vremena u nekoj emisiji i biti sto dana dvadeset četiri sata pred kamerama. Naravno da u uslovima kakvi su na "Farmi" ne može uvek biti nasmejana - priča Branko i dodaje da, iako ne voli što se Zorana bavi estradnim poslom, ima njegovu podršku.

 

Bonus video:

Zorana odvela psa na ulepšavanje 

 

makonda-tracker