ostavila je dubok trag

U filmu ju je igrala Milena Radulović, bila je prava lepotica: Evo kako je izgledala Nada, treća žena Tome Zdravkovića

1

Za nju kažu da je bila možda i najveća ljubav našeg poznatog pevača Tome Zdravkovića 

TOMA ZDRAVKOVIĆ JE IMAO 4 ŽENE, A NADA JE BILA PRAVA LEPOTICA
TOMA ZDRAVKOVIĆ JE IMAO 4 ŽENE, A NADA JE BILA PRAVA LEPOTICA foto: Youtube Printscreen

Jedan od najvećih srpskih boema, pevač Toma Zdravković bio je inspiracija da se o njemu snimi istoimeni film i serija koja je ušla u domove hiljada ljudi širom Srbije.

 

Ona je oživela sećanje na poznatog pevača i buran život koji je vodio sve dok ga bolest prerano nije odnela. Toma je imao tri supruge, a ovo je priča o trećoj, Nadi Radanović, koju je u filmu igrala Milena Radulović.

 

U filmu Toma je Nadu upoznao na izboru za mis. Čim je zakoračila na pistu očarala ga je svojim šarmom i nije mu mnogo vremena trebalo da je odvede pred oltar. Ipak, iako je on bio lud za njom, ova ljubav se brzo završila razvodom. 

 

Budući da je film sniman prema svedočenjima, ova ljubav se ni u pravom životu nije drugačije okončala. Venčanje je upriličeno na Ostrvu cveća u Crnoj Gori 1972. godine, a kuma im je bila Olivera Katarina. Toma je toliko bio razočaran u ljubav da je odlučio da se preseli u Ameriku. 

 

 

Nakon toga, on upoznaje svoju suprugu Gordanu u Kanadi, s kojom je proveo godine i godine zajedničkog života. Ona je jednom prilikom otkrila da Toma nikada nije bio toliko emotivan i skrhan kao kada je čuo da je umrla Silvana Armenulić.

 

Da se podsetimo, Toma je pre Nade voleo Milicu Božić, a on je imao dvoje dece, sina Aleksandra iz braka sa Gordanom, ali i ćerku Žaklinu iz prvog braka sa Olgicom.

 

Bonus video:

Jelena Tomašević proslava 40. rođendana

 

makonda-tracker