šuška se

"Prvo ju je ODBIO": Kako je prelepa Srpkinja osvojila sina čuvenog britanskog milijardera?

0

Jedna od najvećih srpskih zvezda na internetu i uspešna manekenka već neko vreme ljubi sina jednog od najbogatijih ljudi sveta

Marija Žeželj već godinama živi u Njujorku i gradi manekensku karijeru
Marija Žeželj već godinama živi u Njujorku i gradi manekensku karijerufoto: Marija Žeželj, Instagram

Novosađanka Marija Žeželj proslavila se kao jedna od prvih mladih jutjuberki kod nas, a vrlo brzo je postigla mnogo uspeha i stekla više stotina hiljada pratilaca.


Objavila je dve pesme – Dance Like Nobody's Watching i Louder Than A Drum, napisala knjigu "Moj slatki život", "pozajmila glas" u sinhronizaciji animiranog filma "Mali šef"...


Proteklih godina, ona gradi manekensku karijeru, a šetala je pistom na revijama mnogih veliki brendova, poput italijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

 

Marija Žeželj na modnoj pisti
Marija Žeželj na modnoj pistifoto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Iako je od tinejdžerskih dana pred očima javnosti, Marija je uvek uspevala da sačuva svoju privatnost od medija, ali je pre nekoliko meseci otkriveno ko je njen dečko. Prema pisanju Informera, ona je u vezi s Alisterom Barklijem, sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija.

 

Alister Berkli
Alister Berklifoto: alistairbarclay/Instagram

Kako je pisao ovaj list, Marija Žeželj i Alister Barkli upoznali su se u Njujorku, gde ona stanuje od 2018. godine, i to preko zajedničke prijateljice. Navodno je ona bila ta koja je prišla bogatašu, a najpre je, takođe navodno, odbijena.


Mariji se Alister odmah svideo. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije načinila prvi korak. Upoznala ga je preko drugarice, takođe manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Štaviše, pitala ga je dva puta. Prvo ju je odbio, što je ona razumela, da bi sledeći put bila direktnija. Rekla mu je: "Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vreme? Stvarno mi se sviđaš" – kaže izvor.

 

BONUS VIDEO

Srpska manekenka nosila PRADA reviju

 

makonda-tracker