godine ljubavi

Jedna LAŽ nanela im je ogroman bol: Znate li koja obožavana pevačica je prva žena Tihomira Arsića?

0

Čuveni glumac je dve decenije bio oženjen srpskom kraljicom etno muzike, a s njom je ostao u odličnim odnosima posle razvoda

Tihomir Arsić ostavio je iza sebe veliku porodicu
Tihomir Arsić ostavio je iza sebe veliku porodicufoto: Dragana Udovičić

Proslavljeni glumac Tihomir Arsić preminuo je na današnji dan, 7. decembra 2020. godine, nakon duge i teške borbe protiv raka pankreasa.


Glumac kog su obožavali milioni igrao je i u pozorištu, i na filmu, i na televiziji, a obeležio je svojim talentom filmove "Dečko koji obećava", "Boj na Kosovu", "Igmanski marš", "Lov u mutnom", "Pokondirena tikva", kao i brojne popularne serije.


Tihomir Arsić ostavio je iza sebe veliku porodicu – suprugu Jelenu, četvoro dece i unuku, a mnogi su se zaboravili da je njegova prva velika ljubav i prva supruga bila čuvena pevačica.

 

On je, naime, dvadeset godina bio oženjen srpskom muzičarkom Biljanom Biljom Krstić, najvećom zvezdom etno muzike na našim prostorima.

 

Biljana Krstić bila je 20 godina u braku s Tihomirom Arsićem
Biljana Krstić bila je 20 godina u braku s Tihomirom Arsićemfoto: Marina Lopičić

Kako su mediji pisali, par se upoznao u pozorištu "Krsmanac", u Beogradu, a u pitanju je bila ljubav na prvi pogled. Par je izgovorio sudbonosno "da" 1983. godine, a potom je 1986. na svet stigla njihova ćerka Milica. Sreća ovog para uvećana je nekoliko godina kasnije, kada je Bilja rodila i ćerku Lenku.

Međutim, prema pisanju Kurira, glumac je tokom devedesetih upoznao balerinu Jelenu Ćosić i počeo da se zabavlja s njom, a od Bilje Krstić se formalno razveo tek 2003. godine.

 

Tihomir Arsić i Jelena Ćosić dobili su dvoje dece
Tihomir Arsić i Jelena Ćosić dobili su dvoje decefoto: Dragan Kadić

U medijima su se u jednom trenutku pojavile tvrdnje da je glumac bio nasilan u braku, što je on odbacivao. Kada je Biljana komponovala muziku za seriju "Šesto čulo", mnogi su bili iznenađeni zbog ovih spekulacija, a Tihomir je otkrio šta je istina.


Ljudima je čudna naša saradnja, verovatno zbog skandaloznih natpisa po novinama pre desetak godina o tome kako sam, navodno, pretukao Bilju. Tužili smo novine koje su to objavile i dobili odštetu od pet stotina hiljada dinara koje smo darovali deci sa posebnim potrebama. Nikada neću oprostiti i zaboraviti osobi koja je to uradila jer je tako povredio i moju decu – naglasio je u jednom intervjuu.


U međuvremenu je, godinu dana pre zvaničnog razvoda, s Jelenom dobio ćerku Veru, dok je 2005. rođen i njihov sin Arsenije. Venčali su se u aprilu 2011. godine, a kum na venčanju bio im je Tihomirov kolega Milan Lane Gutović.

 

Tihomir Arsić i Jelena Ćosić venčali su se 2011. godine
Tihomir Arsić i Jelena Ćosić venčali su se 2011. godinefoto: Zorana Jevtić

Glumac je uvek s mnogo ljubavi i poštovanja pričao o bivšoj supruzi i nije krio ponos što njegova deca imaju majke kakve su Bilja i Jelena.


Bilja i ja se volimo i volimo našu decu, a Jelena je najbolja zla maćeha na svetu, kako je zovu Milica i Lenka. Ponosan sam na to što moja deca imaju takve majke jer neko mora da bude i ozbiljan u kući – istakao je.

 

BONUS VIDEO

Ljiljana Stjepanović u Sceniranju

 

makonda-tracker