veoma atraktivan

Bio je u vezi sa poznatom manekenkom, a onda je njoj ukrao srce: Koji poznati biznismen je suprug Aleksandre Jeftanović?

0

Sreću su pronašli pre 12 godina, a deca su im upotpunila san koji su sanjali 

KO JE MUŽ ALEKSANDRE JEFTANOVIĆ?
KO JE MUŽ ALEKSANDRE JEFTANOVIĆ?foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Aleksandra Jeftanović već 12 godina voli biznismena Aleksandra Sašu Švraku, kojem je rodila dvoje dece. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. 

 

U medijima se šuškalo da je par otpočeo vezu, a onda je Aleksandra 2011. godine i zvanično otkrila da je pronašla čoveka svog života.

 

Aleksandra Jeftanović i njen sadašnji suprug vezu su otpočeli 2010. godine. Aleksandra je u tom trenutku već neko vreme bila sama, nakon što se razvela od prvog muža, rukometaša Ognjena Kajganić.

 

 

Ta razliku od nje, Aleksandar je malo pre toga raskinuo sa manekenkom Jelenom Stožinić.

 

Prošlo je 3 godine kako su uplovili u vezu, a Aleksandra i Saša su se verili na Karibima, ali su planove za venčanje odložili zbog voditeljkine trudnoće.

 

Aleksandra je početkom 2015. godine rodila ćerku Anu, a nakon godinu i sina Aleksu. Nakon tog važnog događaja usledilo je prelepo venčanje na kojem su se Aleksandar i Aleksandra zavetovali jedno drugom na večnu ljubav. 

 

 

Slavlje je održano u jednom beogradskom restoranu, a veliki broj poznatih došao je kako bi uveličali ovaj prelepi dan. Za mikrofonom je bio Saša Matić, pa ne iznenađuje što je atmosfera bila fantastična.

 

Iako su svi očekivali da će se Aleksandra pojaviti u nekoj zanosnoj venčanici, ona je odlučila da sudbonosno "da" izgovorila u pantalonama. 

 

Aleksandra se kao majka prvi put ostvarila na pragu 40. godine, a više puta je u medijima govorila o tome da je sigurna da se nikada ne bi ostvarila kao majka da nije upoznala Sašu.

 

 

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je Aleksandra jednom prilikom.

 

Voditeljka svog supruga ne eksponira javno, pa su retki trenuci u kojima možemo videti kako Aleksandar izgleda. 

 

Bonus video:

 

Voditeljka otkrila kako se hrani?

 

makonda-tracker