uvek je krila privatan život

Strastvenim scenama su zapalili teatar: Glumac kog žene obožavaju je jedina poznata ljubav Mirjane Karanović

0

Ljubavni život Mirjane Karanović je uvek bio pod velom tajne. 

Poslovna biografija Mirjane Karanović je oduvek bila poznata, ali zato je svoj privatan život uvek vešto krila od medija
Poslovna biografija Mirjane Karanović je oduvek bila poznata, ali zato je svoj privatan život uvek vešto krila od medija foto: Mirjana Karanovic Instagram

Mirjana Karanović već decenijama važi za jednu od naših najboljih glumica.

 

Gde god da igra i kakva god da joj rola zapadne, ona je na neki način oplemeni i napravi veoma upečatljivom, a više puta je nagrađivana za svoj rad.

 

Njen posao, filmove i predstave znaju svi, kao i kako je izgledala pre više od 30 godina, međutim kada je u pitanju Mirjanin privatan život, to baš i nije tako.

 

Naravno, poznato je da rođena u Beogradu, 28. januara 1957. godine. Od malih nogu je želela da bude glumica, ali FDU upisala tek nakon nekoliko bezuspešnih pokušaja.  

No, kasnije je postala i profesor, a jedan od njenih poznatijih učenika je i Nenad Okanović.

 

No, njen emotivni i ljubavni život oduvek su bili pod velom tajne. Poznato je da nema dece i da se nikada nije udavala. 

 

Jednom odgovorila na pitanje zbog čega nema dece. 

 

Ne razmišljam o tome više. Nije se desilo. Po tom pitanju sam veoma konzervativna. Ne bih mogla da odgajam decu bez oca, a nisam baš imala sreće s muškarcima u životu. Ja jesam jaka, za sebe, ali za porodicu bi mi bila potrebna i snaga mog partnera. Nisam imala sreće da ga sretnem - rekla je Karanovićeva jednom za Blic Puls. 

 

A što se tiče ljubavi, mediji su pisali da je imala romansu sa poznatim glumcem iz BIH Erminom Bravomkoji je veoma omiljen kod dama. 

Dvadeset godina mlađi kolega joj prvo bio u partner u jednoj predstavi, a posle joj je postao i emotivni partner. 

 

Mirjana je pričala jednom prilikom o predstavi u kojoj su njih dvoje vodili ljubav na sceni. 

 

Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je svojevremeno Mirjana Karanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pope Kefalo (@popekefalo)

I nakon što su okončali svoju vezu, Mirjana je uvek na lep način govorila o Erminu. 

 

- Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina, on mi je veoma važan u životu - rekla je jednom glumica za magazin "Glorija".

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker