nije išlo

Rodila mu je sina Lava, razišli su se posle 5 godina braka: Ljubavna priča manekenke i najpoželjnijeg srpskog golmana

0

Njihova veza bila je predivna dok je trajala, a onda je došlo vreme da svako krene svojim putem 

Brak se završio posle 5 godina
Brak se završio posle 5 godina foto: Damir Dervišagić

Jedan od najšarmantnijih golmana koje je Srbija imala svakako je bio Vladimir Stojković. I dok su žene ludele za njim, njegovu pažnju kupila je lepa manekenka i kreatrorka Bojana Rajić.

 

Ovu prelepe ženu domaća javnost je upoznala 2007. godine kada je došla u Beograd i započela karijeru. Moda je oduvek bila njena velika pasija, pa ne iznenađuje što joj odlučila da baš to bude njen životni poziv.

 

Modelingom se bavila pet godina, a onda je odlučila da počne da dizajnira odeću, a najviše pažnje na sebe je skrenula udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

 

 

Nakon kraće veze par je 2009. godine odlučio da stane na ludi kamen, a dve godine kasnije dobili su sina Lava. Ipak, bračna idila nije dugo potrajala i par se razišao nakon pet godina zajedničkog života.

 

Njihova ljubav je bila jaka, iskrena, a kada je došlo vreme da svako krene svojim putem i to je prošlo sa mnogo emocija. 

 

Njihov razvod mnogi su opisivali kao veoma buran zbog optuži koje su mesecima bile glavna tema svih medija. Bojana je tvrdila da je Vladimir nju prevario, dok je on suprugu optuživao da je imala aferu sa njihovim porodičnim prijateljem Branislavom Đurđevićem.

 

 

I tu nije bio kraj problema. Manekenka je nakon izvesnog vremena golmana optužila za nasilje u porodici, nakon čega se Bojana iselila iz njihovog stana. 

 

Kasnije Bojana je pričala da su ona i Vladimir imali teške trenutke, ali da on nije nasilnik i da je nikada nije tukao.

 

- Osećam se užasno, ne zbog moje bračne ‘polukrize’, već zbog medijske pompe koja se oko toga stvorila. Da me je suprug udario, to je zaista netačno. Nikada u životu me nije udario, zaista, i koliko god ja bila besna na njega zbog nekih drugih stvari, jednostavno ne mogu da dozvolim da od njega prave ludaka, stvarno. To je nedopustivo - tvrdila je ona.

 

 

Nakon brakorazvodne parnice svako je krenuo svojim putem. Bojana se ponovo udala, a i golman nije ostao sam. Upoznao je lepu Dejanu, a nakon nekog vremena otvoreno pričao kako je otpočeo vezu sa njom.

 

- Poznajemo se dugo, ali nikad se nisam usudio da uđem u nešto s njom jer sam bio oženjen. Ona nije devojka za takvu vrstu veze, niti je to zaslužila. Niti bi ona pristala da bude sa mnom dok sam u braku. Tek kad se meni rasturio brak, počeli smo da se družimo, i to je preraslo u nešto ozbiljnije - istakao je Vladimir.

 

Bonus video:

 

Ko je najbogatija srpska manekenka? 

 

 

 

 

makonda-tracker