UVEK NASMEJANI

Pevačica ga je potpuno osvojila: Sin Ivice Dačića na koncertu Aleksandre Prijović u posebnom društvu

0

Prvi solistički koncert popularne pevačice u Beogradskoj areni okupio je veliki poznatih ličnosti, a među njima je posebno bio zapažen ovaj par

Luka Dačić, sin ministra Ivice Dačića, na koncertu Aleksandre Prijović
Luka Dačić, sin ministra Ivice Dačića, na koncertu Aleksandre Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović održala je sinoć koncert u Beogradskoj areni, prvi od planirana tri velika solitička nastupa, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.


U najvećim hitovima popularne pevačice uživalo je mnogo njenih kolega, uključujući Svetlanu Ražnatović, Mariju Mikić, Mariju Šerifović, Maju Berović, a bilo je tu i predstavnika raznih drugih oblasti, poput glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića.


Među najzapaženijima bio je Luka Dačić, sin ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, koji je u koncertu uživao u društvu svoje devojke i poznate mlade pevačice Milice Jokić.

 

Par je bio veoma elegantan, a pevačica je za ovu priliku odabrala mini-haljinu, čiji je gornji deo top od džinsa, dok je donji jednostavna krem suknja, a u istoj je nijansi i blejzer kojim se ogrnula.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Zgodna brineta i sin poznatog političara uživaju u ljubavi već neko vreme, a Milica je ranije ispričala za Kurir da se odlično slaže sa celom porodicom Dačić.


Obožavam da zapevam sa Ivicom. Pevamo i kada smo kod kuće, ali češće kada nas zovu prijatelji na svoja veselja. Uglavnom nas zovu da dođemo zajedno, da bismo im pevali u duetu. To se sada od nas i očekuje. Ivica i ja imamo svoj repertoar, pa tako uvek pevamo "Miljacku", "Kad zamirišu jorgovani", "Ko na grani jabuka" i "Ponoć". Te četiri numere su nam omiljene – istakla je tada Milica.


Kako je tada otkrila, ona se s Lukom isprva dugo družila, a poznavali su se godinama pre nego što su među njima planule emocije.

 

Milica Jokić i Luka dačić su nerazdvojni godinama
Milica Jokić i Luka dačić su nerazdvojni godinamafoto: Nemanja Nikolić

Iako je mediji obično nazivaju "Dačićevom snajkom", pevačica je otkrila da Luka i ona još uvek ne planiraju brak, iako njegove najbliže smatra i svojom porodicom.


Prvo sam upoznala Lukinu mamu Sanju. Ona je divna osoba, obožavam je. Nas dve imamo sličan karakter, a i stavovi su nam isti. Kasnije sam kod njih kući upoznala Ivicu. Nisam imala tremu, sve je bilo spontano. Ja mu i danas iz poštovanja persiram, iako smo porodično veoma bliski. Kada smo kod kuće, Ivica me zove "Mico", a u javnosti me predstavlja kao buduću snajku. Uvek kaže prijateljima: "Ovo je naša buduća snajka" – rekla je.

 

BONUS VIDEO

Milica Jokić i Luka Dačić uhvaćeni u Crnoj Gori

 

makonda-tracker