uspešna i prelepa

20 godina su u braku, na oko je nežna, u srcu prava Spartanka: Ko je tajanstvena lepotica, supruga Željka Vasića?

0

Upoznali su se u autobusu, jedno drugom su najveća podrška 

Željko Vasić ljubi lepu Ivanu dugi niz godina
Željko Vasić ljubi lepu Ivanu dugi niz godina foto: M. M./ATAImages

Popularni pevač Željko Vasić godinama gradi uspešnu muzičku karijeru, a veliki oslonac i podrška u tom procesu mu je supruga Ivana Vasić s kojom je u braku dugi niz godina.

 

Naime, njihova ljubavna priča počela je davno, još pre dve decenije. Prve iskrice ljubavi pojavile su se u autobusu koji je saobraćao na relaciji Zaječar - Beograd.

 

Kako su oboje iz Zaječara, a školovali su se u Beogradu, sudbina ih je navela na put jedno drugom. Željko je često znao za sebe da kaže da je kao mladić bio stidljiv, pa je i Ivani stidljivo prišao.

 

 

Jednom prilikom našli su se u istom autobusu gde ju je pevač pitao da popiju zajedno kafu na pauzi. Na to pitanje nije dobio odgovor, ali su se ipak našli zajedno za istim stolom.

 

Prvi put kad su se sreli Željko nije imao hrabrosti da Ivani zatraži broj telefona. Steli su se ponovo u busu, ali ni tada među njima nije bilo neke veće komunikacije. Ipak, došao je trenutak da se sretnu ispred fakulteta, nakon čega počinje njihovo upoznavanje, a kasnije i ljubavna priča koja traje do danas.

 

Željko i Ivana Vasić su u braku skoro 20 godina
Željko i Ivana Vasić su u braku skoro 20 godina foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sa nepunih 18 godina sam pronašao ženu svog života... Upoznali smo se u autobusu za Beograd, ona je išla na fakultet, a ja u srednju školu. Ona je isto iz Zaječara, ali nismo se poznavali. U autobusu je sedela preko puta mene i zajedno sa nama je putovala ekipa iz Zaječara koja studira, a nekako smo oboje pripadali toj ekipi i na pauzi sam je pitao da li hoće da popijemo kafu i ona se nasmejala i izašla iz autobusa i nije mi odgovorila - priča Vasić i otkriva da je kao mladić bio veoma povučen:

 

- Potom smo se našli za istim stolom i tada joj nisam uzeo broj telefona, pa sam imao sreću da je vidim još jednom isto u autobusu, a ni tada joj nisam uzeo broj telefona nego tek treći put kad sam je video ispred fakulteta. Bio sam zbunjen i stidljiv dečko - ispričao je Vasić u emsiji „Iz profila”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by БРАЛЕ (@v.zeca)

 

Inače, Željkova supruga Ivana je direktor jedne izdavačke kuće, vrlo je uspešna u svom poslu, ali uspeva i da brine o deci u potpunosti. Ivana je Željku rodila dvoje dece, sina Andriju i ćerku Lenku, a njihov odnos je skladan kao prvog dana.

 

- Teže je njoj nego meni. Bavi se odvoženjem i dovoženjem dece iz škole, kućom, papirologijom oko firme, finansijama. Moja supruga prava je Spartanka iako deluje krhko i nežno - rekao je Željko u intervjuu za Story.

 

Iako je nekada bila atraktivna plavuša, sa godinama Ivana je drastično promenila svoj imidž.

 

Bonus video:

 

Šta kaže Željko Vasić o kafanama?

 

 

makonda-tracker