SPOJILA IH JE GLUMA

32 godine razlike, seminarski rad, pa LJUBAV NA PRVI POGLED: Znate li koju LEPOTICU ljubi Nebojša Kundačina?

0

Plan je bio samo da Marija napiše seminarski rad, a rodila se ljubav koja je pobedila sve 

foto: Instagram / marija_maja_kundacina/
foto: Instagram / marija_maja_kundacina/

Poznati glumac Nebojša Kundačina domaćoj publici se predstavio nizom glumačkih ostvarenja. Gledali smo ga u mnogim filmovima i serijama, ali osim poslovnoj, domaću poubliku je zaintrigirao i Nebojšin privatni život.

 

Iako o njemu retko kada govori u javnosti priča o tome kako je upoznao 32 godine mlađu suprugu Mariju Kundačinu dostojna je filmskog scenarija.

 

Zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promenio. Zahvaljujući seminarskom radu su se upoznali, zbližili i zaljubili, a dvogodišnju romansu krunisali su brakom pre dve godine.

 

 

- Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja - ispričala je Marija za Gloriju, a Nebojša je dodao da je bio zatečen time, ali da su se odmah rodile simpatije.

 

 

Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se.

 

Strpljivo je Nebojša čekao da Marija zaigra na daskama koje život znače i sada joj je velika podrška, baš kao i ona njemu. Uprkos razlici u godinama njih dvoje žive pravu ljubavnu bajku.

 

 

 

 

makonda-tracker