7 godina je mlađi od nje

Retko se pojavljuju zajedno, ali ovu priliku nisu propustili: Da li znate koji srpski REDITELJ je suprug Nade Šargin?

0

Lepa glumica već godinama uživa u skladnoj vezi sa 7 godina mlađim rediteljem.

Nada Šargin o svom privatnom životu ne voli da govori.
Nada Šargin o svom privatnom životu ne voli da govori.foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

O životu glumice Nade Šargin (46) se veoma malo zna. Ona smatra da umesto nje najbolje govore njene uloge, te je tako publika dobro pamti po ulogama u ostvarenjima "Trag divljači", "Močvara", "Vratiće se rode", "Krojačeva tajna", "Čarlston za Ognjenku" i mnogim drugim.

 

I u intervjuima veoma retko priča o svom privatnom životu, ali je jednom otkrila svoje viđenje ljubavi.

 

- Na ljubav sada gledam lepše, dublje, više. Ona je u meni porasla, otkrila sam dubinu i veličinu koju može da dostigne, shvatila sam koliko daleko mogu da idu najnežnije emocije. Shvatila sam, takođe, koliko mi zapravo sebi ne dozvoljavamo da osećamo lepe stvari, koliko nismo ni svesni kakve emocije postoje u nama dok se one jednom ne probude. Možda su svima nama problem očekivanja… Svi stalno nešto očekujemo i to je prirodno, jer želiš da uistinu kvalitetne stvari budu pod reflektorima, a to nekad jeste teško, ali, nažalost, ovde u Srbiji prečesto nije - ispričala je ona jednom prilikom.

Ona već godinama uživa u ljubavi sa poznatim domaćim rediteljem Lazarom Bodrožom (39).

 

Njih dvoje imaju i devetogodišnju ćerku Emu sa kojom se trude da uživaju u svakom slobodnom trenutku.

 

Lazarev film "Ederlezi Rising" je pre nekoliko godina izazvao veliku pažnju medija, a osim ovde, želja mu je da karijeru nastavi i u Holivudu

 

Lazar Bodroža je bio zadužen i za nastup Srbije na Svetskoj izložbi u Dubaiju, ali i za dva kratka filma  "Gorski vijenac" (2006) i "Uber-Life: An Interactive Movie" (2010)
 

Njih dvoje se veoma retko pojavljuju zajedno u javnosti, a izuzetak su napravili sinoć kada su se pojavili na premijeri predstave "Laž", koja je održana u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

Za ovu priliku su uskladili modne stajlinge, pa se tako lepa glumica pojavila u predivnoj beloj kombinaciji sastavljenoj od dubokih belih pantalona, atraktivne crne bluze i belog sakoa preko kojeg je obukla bež kaput.

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sa druge strane, njen partner se odlučio zua "all black" varijantu i nešto opušteniji stil u vidu farmerica i patika, koje je savršeno uskladio sa košuljom i sakoo.

 

Sve u svemu, njih dvoje su izgledali fantastično, a osmesi na njihovim licima su bili najbolji aksesoar koji je najslađi dodatak svakog modnog stajlinga.

 

makonda-tracker