ponovo srećan

Druga žena ga zamalo poslala u zatvor, a onda je naišla lepa IRAČANKA: Omiljeni turski glumac uživa na MEDNOM MESECU

0

Lepa Iranka brzo je osvojila srce lepog turskog glumca 

foto: Instagram / ozcandeniz
foto: Instagram / ozcandeniz

Zvezda serija "Istanbulska nevesta" i "Sudbina", Ozdžan Deniz jedan je od onih turskih glumaca za kojima su ludele žene širom sveta. Ipak, njegovo srce ukrala je iranska modna dizajnerka Samar Dagdar, koja je čak 23 godine mlađa od njega.

 

Samar je poreklom Iranka, a u centar pažnje medija dospeli su nakon što su obelodanili svoju vezu 2021. godine. Iako su bili nerazdvojni i često su se pojavljivali zajedno u javnosti, Ozdžan i Samar su na ludi kamen stali tek januara 2023. godine.

 

Oni su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav, a onda je Samar na svom Instagram profilu podelila prelepe reči kojima je pokazala osećanja prema svom suprugu. 

 

 

- Biram tebe i izabraću te ponovo i ponovo, bez pauze, bez sumnje, u trenu. Nastaviću da te biram u stotinu života i stotinu svetova i bilo kojoj verziji stvarnosti bih te našla kao svog supruga - napisala je Samar uz jednu od fotografija s venčanja.

 

Ozdžan je pre Samar bio u braku sa Handan Deniz i njihov brak je trajao 9 godina. Nakon razlaza glumac je u više navrata govorio da uprkos tome što mu u karijeri sve ide kao niz vodu, nije srećan. On je tada žudeo za nekom ženskom osobom koja bi mu upotpunila život i donela pravu radost. 

 

 

Inače, ovo je Ozcanu treći brak, a iza sebe ima tešku brakorazvodnu parnicu s glumicom i manekenkom Fejzom Aktan, s kojom se venčao 2018.

 

Turski mediji su bili preplavlejni naslovima o Denizu, jer ga je Fejza optužila da ju je nekoliko puta pretukao, a on je to negirao. Ona je tad, kao dokaz za svoje tvrdnje, predočila bolničke nalaze iz juna 2019, u kojima je navedeno da je imala lakše povrede.

 

 

Nakon optužbi njegove bivše supruge za nasilje dogodio se preokret i isplivali su snimci na kojima ona udara Deniza i kida mu odeću ispred kuće.

Par se razveo nakon samo 15 meseci braka.

 

Ipak, čini se da je sada došlo vreme za nove ljubavi i za sreću. Ozdžan se venčao 2023. sa Samar Dagdar, a nedavno su podelili fotografije sa medenog meseca koji provode u Dubaiju.

 

 

makonda-tracker