iznenadićete se

Gledali smo ga na malim ekranima, a ona ga je ludo volela: Znate li koji glumac je bio PRVA LJUBAV Seke Sablić?

0

O svom ljubavnom životu Seka nikada nije javno govorila 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Naša poznata glumica Seka Sablić iza sebe ima karijeru vrednu divljenja. Godinama je vredno radila, a njene uloge od pre 20, 30 godina i danas se prepričavaju. 

 

Ona nikada nije u centru pažnje javnosti bila zbog skandala, veza, brakova i razvoda. Zapravo, o njenom ljubavnom životu se jako malo toga zna. 

 

Ipak, ono što od javnosti nije mogla da sakrije jeste činjenica da je u 34 godini rodila sina Stefana iz braka sa čovekom o kojem nikada nije pričala.

 

 

Iako je u mladosti bila veoma lepa i imala je mnogo udvarača Seka je pratila put karijere, a o ljubavi nije javno govorila. Iz tog razloga malo ko zna da joj je prvi momak bio poznati glumac.

 

Naime, u pitanju je glumac Božidar Bole Stošić sa kojim je i glumila u prvoj pozorišnoj predstavi u "Boško Buha".

 

 

Božidar je bio prva ljubav Seke Sablić
Božidar je bio prva ljubav Seke Sablić foto: Youtube Printscreen

Ovaj naš poznati glumac preminuo je pre 5 godina, a tokom karijere samo nije odigrao ulogu u "Boljem životu" i to zbog svađe sa Miodragom Petrovićem Čkaljom.

 

Seka jeste izvrsna i jedna od najboljih glumica u našoj zemlji, ali ju je to, kako sama pretpostavljala koštalo privatnog života.

 

Iako je bila veoma privlačna Seka nikad o ljubavi nije govorila u javnosti
Iako je bila veoma privlačna Seka nikad o ljubavi nije govorila u javnosti foto: Dragana Udovičić

 

- Sa glumom nema zezanja, ona ti traži sve. Puno puta ne znaš za sebe, nosiš sumnju, uznemiren si. Život udvoje zahteva mnogo energije, a nju moraš da čuvaš za posao. Ne kažem da se nisam porodično realizovala, imam sina i unuka, ali nikad nisam bila u nekom mirnom građanskom braku. Možda sam zbog toga i ostala sama jer mi to verovatno i pripada - ispričala je Seka Sablić u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker