stručnjak u svojoj oblasti

Bavi se vrlo cenjenim poslom, a nikad ih ne viđamo zajedno: Ovo je muškarac Vesne Trivalić zbog koga je otišla u Dubai

0

 

Glumica Vesna Trivalić je jedna od onih koje svi obožavamo, a o njenom privatnom životu ne znako skoro ništa.

Vesna Trivalić
Vesna Trivalićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi su je zavoleli kako čuvenu Biseniju iz "Porodičnog blaga" ili Cakanu iz "Otvorenih vrata", a njene bravure za lik Violete iz kultnog filma Srđana Dragojevića "Mi nismo anđeli" citiraju se čak i danas.

 

U zadnjih desetak godina Vesna Trivalić snimala je "Nadrealnu televiziju" Neleta Karajlića, nastavak "Otvorenih vrata", a u poslednje vreme smo imali prilike da je gledamo u "Žigosanima u reketu" i "Senkama nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića.

 

Kritika je ocenila da je Vesna toliko dobro odigrala rolu Dare iz "Žigosanih", da je pretila da nadmaši i Cakanu iz Otvorenih vrata, ali na žalost, glumica je zbog privatnih razloga morala da napusti taj projekat.

 

 

Vesna je inače rođena 1965. godine u Beogradu i još od malih nogu je bila multitalentovana. Uz brata je zavolela džez i klasičnu muziku, naučila da svira gitaru, a bavila se i slikarstvom. Uz sve to igrala je odbojku i bavila se trčanjem, a nakon srednje škole je upisala Hemijski fakultet.

 

Kako bi imala više vremena za provod tokom studija, zamolila je roditelje da je upišu na časove glume, sa kojih je uglavnom bežala, pošto joj je "gluma" bila samo izgovor za izlaske u grad sa društvom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIPTV SRBIJA (@viptvsrbija)

 

Kako bi kupila vreme za izlaske, nagovorila je roditelje da joj pomognu da se upiše na časove glume kod Aleksandra Saše Volića, koji bi joj dakle bili svojevrstan paravan za provod. Profesor je u tom periodu njenim roditeljima saoštio da je Vesna ne bi trebalo zbog provoda da beži sa časova glume, pošto je izuzetno talentovana, a sve posle toga je istorija. Vesna upisuje FDU iz drugog pokušaja i beleži neke od najboljih uloga u našoj kinematografiji.

 

Iako uvek rado pred kamerama kad treba da glumi, svoj privatan život vešto skriva od budnog oka javnosti. Tako je jedva zapaženo prošlo da je svojevremeno zbog porodice napustila Beograd na neko vreme i preslila se u Dubai.

 

 

Vesna se udala se jednog od naših najboljih plastičnih hirurga - Nenada Pandurevića, koji je dobio posao u Dubaiju, pa je Vesna krenula u tu daleku zemlju sa njim. Kako ona, tako ni njen suprug nema običaj da se mnogo pojavljuje u javnosti, pa je izuzetno teško doći do njihovih zajedničkih fotografija.

 

 

Međutim, na Nenadovom Fejsbuk profilu je dostupna jedna njegova fotografija, koja nam je omogućila da saznamo kako izgleda.

 

Iz braka sa Nenadom, Vesna ima sina Nikolu. I, pogađate, ni on ne voli da se nešto javno eksponira. Izgleda da im je to jednostavno u krvi.

 

 

 

 

makonda-tracker