uživali su dok je trajalo

Krili su vezu od svih, ludo ju je voleo: Ova PEVAČICA je bila zabranjena ljubav Gorana Bogdana

0

Poznati glumac bio je u vezi sa nekoliko poznatih devojaka sa javne scene 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumac Goran Bogdan nedavno je obelodanio da je u skladnoj vezi sa koleginicom Jovanom Stojiljković. Oni su se nedavno zajedno pojavili u javnosti i time su demantovali priče da imaju neke ljubavne nesuglasice.

 

O njegovim ljubavima se često pisalo u javnosti, jer nosi titulu jednog od najpoželjnijih srpskih glumaca.

 

Pre nego što je osvojio srce lepe Jovane Goran je bio u vezi sa lepoh hrvatskom pevačicom. U pitanju je pevačica benda E.T. - Lanom Klingor Mihić. 

 

 

Njihova ljubav imala je epitet "zabranjene" jer je navodno nisu odobravali njegovi roditelji. Ipak, Lana je jednom prilikom prokomentarisala vezu sa zgodnim Goranom.

 

- Tih šest meseci, koliko smo bili u vezi, bilo je prelepo razdoblje, ali život ide dalje, a nas dvoje smo zbog brojnih obaveza retko uspevali da se viđamo i gradimo vezu. Na kraju smo seli kao odrasli 30-godišnjaci i zaključili da je bolje da ostanemo prijatelji. Kako i ne bismo, kad je Goran jedna vrlo normalna, stabilna i topla osoba koja je bila uz mene u važnim životnim situacijama - rekla je.

 

 

Goran Bogdan je jedno vreme bio u vezi sa ćerkom hrvatske političarke Vesne Pusić, inače rediteljkom Dianom Oniunas Pusić, ali i sa Antonelom Franković davne 2013. godine.

 

Navodno je Bogdan bio u vezi i sa spisateljicom Milanom Vlaović, kao i sa glumicom Ivom Mihalić. Ipak, sada se čini da se skrasio kraj naše Jovane, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

makonda-tracker