to su geni

AMBICIOZNI, LEPI, ŠARMANTNI... Andrea Bočeli ima dvojicu uspešnih sinova - na jednog ni Džej Lo nije ostala imuna (FOTO)

0

Čuveni Andrea Bočeli ima dva sina - ne zna se koji je šarmantniji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Andrea Bočeli, italijanski tenor koji je juče održao koncert u praznoj milanskoj katedrali Duomo na katolički Uskrs pod imenom "Muzika za nadu" ima dva sina - Matea Bočelija, koji ima 21 godinu, i Ejmosa Bočelija, koji je napunio 25 godina - i ne zna se koji je lepši.

 

Njih dvojica su sinovi iz Bočelijevog braka sa prvom suprugom Enrikom Cenzati i obojica su od oca nasledila kako šarm, lepotu, tako i taj gen za uspeh i ambiciju.

 

Mateo Bočeli je krenuo očevim stopama pa tako je sa ocem snimio duet "Fall on Me", gde peva na engleskom, a Andrea na italijanskom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial) on

 

Inače, se bavi i manekenstvom pa je tako jednom prilikom pozirao i sa Dženifer Lopez za koju su pričali da nije ostala imuna na njegovu lepotu, te mu je na snimanju delila komplimente od kojih bi se svako zacrveneo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matteo Bocelli (@matteobocelli) on

 

Svima je jasno da je mlađi sin nasledio dar od tate.

 

- Tehnički naši glasovi su veoma različiti, ali jedna stvar ih čini jednakima, a to je stav. Karakterističan način izražavanja samog sebe dok pevamo, a to je nešto što ne možete naučiti. S tim se rodite - objasnio je jednom prilikom Andrea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alpemare_official (@alpemare_fortedeimarmi) on

 

Mateo ima i starijeg brata, Ejmosa, koji se takođe nalazi u spotu i svira klavir u pesmama "I am Here" i "Ali di Libertà". I dok se njegov mlađi brat probija u manekenske i pevačke vode on je po zanimanju - inženjer, a poznat je i kao veliki ljubitelj životinja i ekstremnih sportova.

 

Podsećamo, Andrea je sa svojom drugom suprugom Veronikom Berti u braku godinama i imaju šestogodišnju ćerku Virdžiniju.

 

 

makonda-tracker