sumnjivo

Šuška se da se pomirila sa Milanom Stankovićem: Rada Manojlović konačno progovorila o njihovom odnosu

0

Pevačica je odlučila da ispriča svoju stranu priče kada je u pitanju njen odnos sa bivšim partnerom. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Rada Manojlović stavila je tačku na odnos sa pevačem Harisom Berkovićem, a ubrzo je nakon te informacije završila na svim naslovnim stranama. Međutim, odmah su počela šuškanja da se ona pomirila sa bivšim partnerom, pevačem Milanom Stankovićem.

 

Mediji pišu da ona i Milan zajedno obilaze manastire i da su na tom putu dobili i blagoslov. Sada se na ovu temu oglasila i pevačica: 

 

 Nije istina, naravno, ali moram odati priznanje autoru, jedna od jačih sapunica i zapleta, kakva crna "Kasandra". Smejem se ceo dan —  prokomentarisala je Rada piše Kurir i time stavila tačku na nagađanja.

 

1 / 4 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

Podsetimo da su njih dvoje otpočeli svoju ljubav nakon jednog muzičkog takmičenja, a svoju romansu su ozvaničili u avgustu 2008. godine kada su zajedno nastupali u Crnoj Gori. Nisu mogli da podnesu pritisak medija pa su raskinuli odmah, ali su se ubrzo pomirili i počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da su u vezu uplovili samo zbog marketinga. 

 

 

Takođe pisalo se i da će se njih dvoje venčati, ali je stvar otišla drugim tokom. Milan se iselio iz stana gde su zajedno živeli, što je bio znak da su raskinuli. Oni su ostali u prijateljskim odnosima nakon raskida. 

 

 

 

makonda-tracker