da li ste znali?

Njegovu ćerku SVI znate: Ko je emotivni partner Vesne Čipčić sa kojim je bila GODINAMA u vezi

0

O emotivnom životu Vesne Čipčić, nakon razvoda od Aleksandra Alača, se jako malo zna.

foto: glossy
foto: glossy

Vesna Čipčić ima ćerku Anju Alač, a od razvoda sa Alačem se retko kad u javnosti spominjao neko nov u životu jedne od najlepših jugoslovenskih glumica.


Međutim, malo ko zna da je godinama emotivni partner naše glumice bio umetnik Zoran Tairović. Njegova ćerka je Tea Tairović, popularna pevačica koja se prošle godine našla u centru jednog skandala.

 

Romansu Vesne i Zorana su otkrile komšije.


- Zoran ne živi ovde, mislim oko dve godine, videla sam ga od tada par puta u Poreskoj upravi i po gradu. Dok je živeo ovde ni sa kim od nas komšija se nije družio, bili smo u odnosu na dobar dan i doviđenja. On je stalno pravio neka okupljanja, bilo je tu alkohola, muzike, ma svačega je bilo, valjda su umetnici takvi. Nikada nisam videla suprugu i ćerku, dolazile su ovde neke žene, ali nisam želela da guram nos u tuđa posla. Znam da je bio u emotivnoj vezi sa glumicom Vesnom Čipčić - ispričala je komšinica prošle godine za Kurir.


Međutim, Zoran je na pitanje medija o Vesni, kratko rekao da ne želi da komentariše jer oni nisu već deset godina zajedno.

 

 

makonda-tracker