SREĆNA PORODICA

Za prelepu Anju smo svi čuli, ali SINA Vesne Čipčić ne viđamo često: Upoznajte mladog REŽISERA Ivana Alača

0

Familija je postala nedavno bogatija za još jednog člana, malenog Alekseja koji oduševljava baku, deku i ponosnog ujaka.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Istaknuta dramska umetnica Vesna Čipčić koja decenijama oduševljava publikom svojim talentom, neposrednošću, širokim osmehom i šarmom, darovitost i ljubav prema umetnosti prenela na naslednicu Aleksandru Anju koja je završila Fakultet dramski umetnosti i krupnim koracima korača ka blistavoj karijeri.

 

Vesna je u braku sa suprugom Aleksandrom Sašom Alačem dobila dvoje dece, a sina Ivana do sada nismo imali prilike da vidimo u javnosti, s obzirom na to da je odabrao posao iz objektiva.

 

Mladi Alač takođe je upisao Fakultet dramskih umetnosti, ali odsek za režiju gde je diplomirao aprila ove godine.

 

Naslednici veoma podesećaju na poznatu mamu, kako po crtama lica, tako i darovitošću.

 

Porodica je veoma bliska, te svaki slobodni trenutak provode zajedno, naročito otkako je na svet došao i maleni Aleksej kojeg je Anja dobila sa izabranikom Aleksandrom Josifovskim.

 

― Nisam srećna, presrećna sam! Rodio mi se unuk Aleksej, moja Anja mi je podarila najveću sreću. Nismo se još čule, ali sve je dobro prošlo, organizovaćemo slavlje u kući, mora ovo da se proslavi, ovo nam je najlepša stvar koja nam se desila ― izjavila je Vesna nakon rođenja unuka.

Ponosnu baku publika može trenutno gledati u hit serijama "Kalkanski krugovi", "Aleksandar od Jugoslavije".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Cipcic (@cipcicvesna)

 

makonda-tracker