priznala!

Posle braka sa Crnogorcem — ZALJUBLJENA U ŽENU! Čuvena pevačica SREĆNIJA NEGO IKAD

0

Britanska pevačica pre osam godina stavila je tačku na brak sa čovekom za kog je verovala da je ljubav njenog života i zbog kog je istetovirala reči "volim te".

foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Engleska muzička zvezda Emeli Sande potvrdila je da je u istopolnoj vezi i smatra da je konačno pronašla "ljubav za ceo život".


U intervjuu koji je dala povodom predstojećeg objavljivanja albuma Let’s Say For Instance, ona je istakla da se oseća sjajno i da nikad u životu nije bila srećnija.


Za mene, prava ljubav i imati pravu ljubav u životu znači da je sve na svom mestu — naglasila je Emeli.


Ona je priznala da je teško kada nema s kim da deli uspehe i kada je niko ne podržava.

 

Uvek ću voleti muziku i uživati u svojoj karijeri, ali sada imam osećaj da mogu da uživam u životu i budem zaista srećna šta god da se dogodi — kaže ona.

 

Kako mediji tvrde, njeno srce osvojila je pijanistkinja čiji identitet pevačica ne želi da otkrije javnosti.


Emeli je, inače, od 2012. do 2014. godine bila u braku s morskim biologom Adamom Guraginom Radojevićem, s kojim je pre toga bila u vezi sedam godina.

 

1 / 7 Foto: EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

 

Sudbonosno "da" izgovorili su u Luštici, a poznato je da je Emeli imala istetovirane reči "Volim te, Adame". On je, inače, po ocu Britanac, a po majci Crnogorac, a često posećuje Crnu Goru, posebno Nikšić, odakle je njegova majka.


Iako je sve delovalo idealno, par se razveo nedugo nakon romantičnog venčanja u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.


Svi su mislili da sam poludela, pitali me "Kako to misliš, razvodiš se? Pa bili smo na svadbi skoro"...Ali neki unutrašnji glas mi je rekao da to nije život. Pretvaram se da sam neko drugi. Još uvek ne mogu da objasnim šta se tačno desilo — rekla je Emeli jednom prilikom.

 

Emeli Sande
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Mediji su pisali da je pevačica bila u vrlo teškom stanju nakon kraha braka, a jednom prilikom je priznala da se osećala izgubljeno i da je strahovala da doživljava nervni slom.


Samo sam želela da se trgnem. Ne znam, bilo je stvarno... Ne želim da nazovem to nervnim slomom, ali imala sam takav osećaj — priznala je Emeli.

 


 

makonda-tracker