ipak kraj

Ljubila je Sašu Kovačevića, nedavno su postali roditelji: Srpski pevač se rastao od popularne lepotice

0

Pevač Magla benda i njegova izabranica rešili su da pođu odvojenim putevima, nedugo nakon što su dobili prvo dete

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevač Vladan Savić i Jovana Jocić, koja je dobro poznata korisnicima društvenih mreža kao jedna od popularnijih Srpkinja na Instagramu, rešili su da stave tačku na svoj zajednički život.


Sam pevač saopštio je to javnosti, podelivši njihov prelep porodični portret i uz emotivnu poruku kojom priznaje da je došao kraj.

 

Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao s Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da dalje nastavimo kao dobri prijatelji – napisao je Vladan.

 


On je istakao da se neće više oglašavati na ovu temu.


Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala – poručio je on.


Ubrzo potom se oglasila i Jovana, koja je potvrdila da je nastupio kraj i naglasila da ni ona neće pričati za medije o raskidu.


Ljudi moji, kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari, vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer, kao što većina zna, imamo Đanđu. Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi ovoga ne kontaktiraju, jer nikakve dodatne komentare nećemo davati. Hvala na razumevanju – napomenula je.

 


Par je zajedno od 2018. godine, a pre tri godine dobili su ćerku Anđeliju. Ponosni tata više puta je pričao presrećno o novoj životnoj ulozi, a pohvalio se da je prva stvar kojoj je kupio ćerkici – modni komad.


Tek sam pre nekih deset dana detetu kupio bilo šta. Kupio sam joj roze kaput. Ništa joj nisam kupio pre, jer non-stop dolaze gosti i donose nam poklone. Kupio sam joj mnogo lep kaput – otkrio je on dok je još Anđelija bila beba.

 


On je ispričao i da ga je supruga naučila da menja pelene i da zbog posla ne može stalno da bude uz partnerku i dete.


Jovanu smo, inače, upoznali dok je bila u vezi sa Sašom Kovačevićem, s kojim je provela četiri godine. Do raskida je došlo zbog udaljenosti, a oni su ostali u dobrim odnosima.


Saša i Jovana su se retko pojavljivali zajedno u javnosti, jer on ne voli da privatni život predstavlja javnosti. Jednog dana kada se bude oženio neće imati problem da suprugu prošeta crvenim tepihom, ali do tada ne. Kako je Jovana tokom leta bila u Americi nekoliko meseci, nisu imali prilike ni da zajedno letuju, što ih je dodatno udaljilo – istakao je tada izvor blizak pevaču. – Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, jedno drugom su čestitali praznike. Čak su se i videli nakon raskida, a onda je Saša otputovao u Tajland, a ona kod svojih roditelja u Jagodinu.

 


 

makonda-tracker