hoće li ga konačno ostaviti?

VEĆ MU JE JEDNOM OPROSTILA, SVI STRAHUJU ZA NJEN ŽIVOT: Lepu glumicu PONOVO pretukao dečko

4

Nakon što ju je napao prošle godine, pa se odrekla starateljstva nad ćerkom, plavokosa glumica suočava se s novim problemima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U maju prošle godine, svetska javnost bila je šokirana vešću da je glumicu Hejden Panetijer pretukao dečko Brajan Hikerson, s kojim je od razvoda s bokserom Vladimirom Kličkom. Hikerson je tada uhapšen, a nakon što je negirao krivicu i platio visoku kauciju, pušten je iz pritvora. Stigao je novi šok — Hejden mu je oprostila.

 

Danas američki mediji javljaju da se nasilje ponovilo, i to na Dan zaljubljenih. Brajan Hikerson uhapšen je jer ju je „udario u lice“ tokom svađe u njihovom domu u Vajomingu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hayden Panettiere (@haydenspanettiere) on

 

Prijatelji plavokose lepotice strahuju „da je ona u opasnosti zbog Brajana“.

 

Nakon fizičkog napada koji je doživela prošle godine, Panetijerova je verovala da je njen dečko više nikad ne bi udario, zbog čega je odbila da svedoči protiv njega. Hikerson je Hejden navodno odvojio od porodice i prijatelja.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Ne krivite žrtvu. Ona se, nažalost, zaljubila u muškarca koji bije žene. On je nasilan, ali neverovatno šarmantan. Teško da će i ovo biti dovoljno da Hejden raskine s njim — rekao je izvor blizak glumici za Us Weekly.

 

Posle prošlogodišnjeg incidenta, glumica je izgubila starateljstvo nad petogodišnjom ćerkom Kajom, koja sad živi u Ukrajini sa ocem Vladimirom Kličkom. Mediji su, štaviše, pisali da se Hejden sama odrekla starateljstva.

 

 

makonda-tracker