sledeći će biti — muž!

NE ŽELI BALAVCA KOJI GLEDA NJENE FOTKE NA INSTAGRAMU: Dejana Živković otkrila kakvi muškarci imaju šanse kod nje

4

Popularna manekenka uvek je privlačila mnogo pažnje svojim ljubavnim životom, a sada otkriva da će sledeći kojeg će nam predstaviti biti njen muž

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenku Dejanu Živković upoznali smo u rijalitiju u kojem su se birale najbolje manekenke, ali pažnju javnosti dobila je tek nakon što je objavljeno da je u vezi s Vladimirom Stojkovićem.

 

Od tada je prošlo mnogo godina, veza s poznatim i manje poznatim momcima, a sada Dejana otkriva "na kakve muškarce pada".

 

— Inteligentan, stabilan, zreo. Onaj koji je proputovao svet.. Jednostavno, moraju da postoje teme o kojima bismo razgovarali i mora da mi drži pažnju. Želim muškarca od kojeg mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje slike na Instagramu — rekla je Dejana listu Alo.

 

foto: Instagram

Manekenka je otkrila i da će od sada čuvati za sebe identitet svog partnera, odnosno da će sledeći kojeg vidimo s njom biti...

 

— Muž! Nekoliko puta sam rekla da će sledeći dečko za kojeg mediji budu saznali najverovatnije biti muž. Više nemam vremena za polovične veze, da ne kažem balavce.

 

 

makonda-tracker