Ispunjena i na poslovnom i na emotivnom planu: Anja Mit iskreno progovorila o zajedničkom životu sa dečkom

0

Mlada glumica je, kako je ona istakla, osoba koja može da funkcioniše samo ako su joj i ljubav i karijera u najboljem redu. 

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Glumica Anja Mit priznaje da je srećna i ispunjena u ljubavi, te da je sa dečkom, čiji identitet krije od javnosti, započela zajednički život.

 

Meni je ljubav jako bitan faktor. Ja nisam osoba koja može da se zadovolji samo poslom ili samo ljubavlju. Ispunjena sam i na privatnom, poslovnom i emotivnom planu. Evo da kucnem u drvo — priča glumica za "24sedam", a onda je dala potvrdan odgovor na pitanje da li to sve znači i zajednički život sa partnerom kazala:

 

 

Znači —rekla je ona kroz osmeh i prokomentarisala kako ju je partner osvojio.

 

Krijem ga kao zmija noge. Osvojio me je, pa svime onime što jeste. To je bilo na prvi pogled. Nisam ja ljubomorna, mislim jesam (smeh). Ljubomora je znak nesigurnosti, pričamo o bolesnoj ljubmori, onoj van granica, ali ovako nemamo takav problem. Hvala Bogu, normalan jedan odnos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

Ona smatra za sebe da je veoma komplikovana kada je potrebno da izabere svog partnera:

 

Ja sam komplikovana sama sebi, po odabiru same sebe, a bogami i partnera. Sve u svemu komplikovana sam, a samo pričam kako sam jednostavna —ističe Mitova.

 

 

makonda-tracker