šuška se

Između njih ima nešto više od prijateljstva? Sanja Vučić ponovo komentarisala fotografiju na kojoj je Nemanja Gudelj

0

Neko vreme se komentariše između pevačice i reprezentativaca "sevaju ljubavne varnice", a sada je ona ponovo dala povoda za sumnju?

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačicu i članicu grupe Hurricane Sanju Vučić mediji povezuju sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom

 

Nedavno je ispod njene fotografije iz frizerskog salona Gudelj ostavio nekoliko emotikona i time nije krio oduševljenje pevačicinim izgledom. Na ovaj komentar Sanja nije ostavila nikakav odgovor, ali je ovo bio znak da se navodno podgleju sumnje da između njih ima nečeg višeg od prijateljstva. 

 

Nemanja Gudelj
foto: Instagram Printscreen

Iako mediji već neko vreme ne prestaju da pričaju o njenom odnosu sa fudbalerom, ona je ipak jednom prilikom u jednoj emisiji izjavila da su oni samo prijatelji:

 

 

— Jao... Nemanja Gudelj i njegov brat Dragi su moji drugari. Sad ne znam da li se misli u romantičnom smislu... Pa, mislim, on je super tip – rekla je Vučićeva u emisiji Amidži šou.

 

Međutim, sada je na Instagram profilu Fudbalskog saveza Srbije na kojoj je Gudelj sa svojim saigračima osvanuo je komentar Sanje Vučić sa emotikonima srca. 

 

Sanja Vučić
foto: Instagram Printscreen

Podsetimo, pevačica je bila u emotivnom odnosu sa bivšim zadrugarom Nikolom Đorđevićem, a kako oboje navode, oni su ostali u korektnim odnosima. 

 

 

 

 

makonda-tracker