(foto)

Nekada je ljubio Sofiju Šašić, a danas — srpsku Kendal Džener! Ova lepotica je devojka Nemanje Radonjića

2

Srpski fudbalski reprezentativac Nemanja Radonjić već neko vreme intrigira svojim privatnim životom, a nakon što je raskinuo vezu sa ćerkom poznatog pevača Željka Šašića, on je ponovo zavoleo poznatu devojku

foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP/Profimedia
foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP/Profimedia

Fudbaler Benfike i srpske fudbalske reprezentacije Nemanja Radonjić (25) bio je jedan od najzapaženijih igrača naše ekipe na meču u Lisabonu, a kod devojaka je on, bez obzira na prikazanu igru, uvek u fokusu, pa mnoge zanima da li je zgodni sportista slobodan.

 

Na njihovu žalost, a na njegovu sreću — nije.

 

Nemanja Radonjić
foto: Instagram

Kako su pisali mediji, Nemanja Radonić u vezi je s manekenkom Isidorom Kadijević (24), a nijedno od njih dvoje ne deli previše zajedničkih trenutaka. Štaviše, oboje su na društvenoj mreži Instagram podelili samo po jednu fotografiju za koju su pozirali zajedno, a na njima im se ne vide lica. Par, pored toga, jedno drugom "lajkuje" i komentariše objave, ali ostaju odlučni da sačuvaju svoju intimu, pa nisu javno pričali o svojoj ljubavi.

 


Isidora Kadijević (24) je ugledna manekenka, koju su mediji prozvali "srpskom Kendal Džener" zbog sličnosti sa čuvenom crnokosom lepoticom.

 

 

Srpska manekenka sarađivala je do sad s velikim brojem domaćih i stranih brendova i magazina, a slavu je doživela maltene preko noći, budući da se modelingom bavi tek nekoliko godina.

 


Radonjić je do sad povezivan s više poznatih devojaka, među kojima je i učesnica rijalitija Iva Grgurić, ali je najpoznatija njegova veza sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića. Oni su navodno živeli zajedno u Beogradu na početku pandemije virusa korona i trebalo je da se ona preseli kod njega u Francusku, ali su se u međuvremenu rastali.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Sofija je trebalo da se preseli kod Nemanje u Francusku, ali im je pandemija korone pokvarila planove. On se vratio u Beograd, pa su tu započeli zajednički život. Bili su "osuđeni" jedno na drugo 24 sata dnevno i tad je Sofija shvatila da u njihovoj vezi nešto ne štima. Najburnija svađa desila se kad je videla da je njen dečko lajkovao fotografije brojnim drugim devojkama na Instagramu. Napravila je ljubomornu scenu, spakovala je stvari i otišla kod svoje majke Sonje — tvrdio je pre izvesnog vremena izvor blizak bivšem paru i dodao da fudbalerova porodica nije bila oduševljena njegovim odabirom partnerke.

 

 

 

 

 

makonda-tracker