preuzela je inicijativu

Vreme je provodila sa prijateljem, a onda se smrtno ZALJUBILA: Glumica je učinila sve kako bi stala na LUDI KAMEN

0

Australijskoj glumici se ispunio san da postane njegova supruga, a izolacija i pandemija virusa korona joj je donela ljubav života.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna glumica iz Australije Sara Snuk u tajnosti je stala na ludi kamen sa svojim prijateljem Dejva Lavsona, a ljubav je bljesnula tokom izolacije urzokovane pandemijom virusa korona.

 

Ono što je publici bili interesantno jeste da je Sara bila ta koja je zaprosila svog izabranika, a venčanje se odigralo u dvorištu njene vile u Njujorku, februara ove godine, iako je za srećnu vest publika saznala nedavno.

 

Zvezda serije "Succession" ovim povodom oglasila se za magazin "Vogue", a upravo na premijeri treće sezone ovog serijala zablistala je sa vereničkim prstenom na ruci.

 

"Na početku pandemije u Melburnu izolovala sam se sa jednim od najboljih prijatelja i zaljubili smo se. Prijatelji smo od 2014. godine, živeli smo zajedno, putovali zajedno, uvek smo bili uzbuđeni kada bi se videli, ali sve je to bilo potpuno platonski".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Snook (@sarah_snook)

 

Sara ističe da je manjak profesionalnih obaveza i stresa pozitivno uticalo na njihovu ljubavnu priču koja je dobila epilog koji je dugo čekala.

 

Publika je glumicu zavolela u filmu "Kuća duhova" koji potpisuju Majkl Spirig i Piter Spirig, a u glavnim ulogama su se pored nje našli i Džejson Klark i Helen Miren.

 

 

 

 

 

makonda-tracker