šala ili...?

Njen bivši dečko POBESNEO kad je video fotografiju: Zorannah i Baka Prase priznali da su BILI U VEZI?!

1

Poznato je da dvoje jutjubera imaju sjajan odnos, a sada su iznenadili pratioce pričom za koju niko nije siguran da li je samo šala

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Vlogerka Zorana Jovanović Zorannah oduvek intrigira svojim ljubavnim životom, o kom ona ne priča javno, pa je sada sve iznenadila pomenuvši jednog bivšeg dečka u vlogu.


Ona je tokom razgovora s Bakom Prasetom, čije je pravo ime Bogdan Ilić, ispred kamere otkrila da joj je kolega jutjuber "napravio problem" s bivšim, a mediji veruju da je reč o makedonskom fudbaleru Bobanu Nikolovom.


Zimus mi je Bogdan napravio problem života bukvalno. Šerovao je moj stori, na kome nije bio on, pa se pretvarao da je bio on. Kreten. Moj bivši dečko na aparatima i tada i sad. On više nije u priči, ali se pratimo i dalje ― rekla je ona.

 

Zorannah, zorannah
foto: Instagram

Baka Prase dodao je u šali da je on bio ljubomoran na Bakin "alfa status", a potom je istakao da bi, da je Zoranin bivši dečko, gledao sve njene vlogove i govorio sebi "Kakvu sam ja devojku izgubio".

 

Baka Prase, Bogdan Ilić
foto: Ana Paunković

Pa, ti mi i jesi bivši dečko. Hvala ti, Bogdane, na lepim rečima. Malo me je sramota, sve si u pravu, dobro si rekao ― rekla je Zorana na veliko iznenađenje svojih fanova.
 

 

makonda-tracker