otvoreno

"MORA DA BUDE I USPEŠAN, I MOĆAN, I DA DOBRO IZGLEDA": Zorannah od 16. godine ima listu odlika svog savršenog muškarca

3

Poznata influenserka ponovo diže prašinu u javnosti — ovog puta objasnila je šta sve očekuje od eventualnog partnera

foto: Instagram
foto: Instagram

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, svojevremeno je razbesnela javnost izjavom da "muškarci moraju više da zarađuju", a sada ponovo privlači pažnju.


Ona je gostujući u jednoj emisiji morala da odgovori na pitanje "Da li bi pre bila s muškarcem koji je materijalno nestabilan, ali je drži kao malo vode na dlanu" ili s "onim koji joj ispunjava sve njene želje, ali nije bogat". Rekla je — ni sa jednim!

 


— Mene muškarac mora da "radi" da bih ja bila s njim, a da bi me "radio" mora da bude i uspešan i moćan i da dobro izgleda — rekla je Zorannah na Hype televiziji i nastavila:

 

 Onda sve ostalo: mora da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on "ne radi" na sve moguće načine, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili otišla za nekim drugim. Imam tu neku svoju listu od 16. godine kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima.

 

1 / 10 Foto: Instagram


Zorannah je rekla i da neće da se odriče svog života i da joj je "užas" da izdržava nekog, a ovaj intervju privukao je mnogo pažnje na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker