razveli se i imaju ćerku

Gledali smo je u "Lajanju na zvezde", ali to nije sve: Znate li koja glumica je BIVŠA supruga Bogdana Diklića?

0

Bogdan Diklić je glumačko ime za koje svi znate, ali i njegova bivša supruga Dijana Marojević je lice iz istog sveta i sigurno ste je do sada primetili

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Glumac Bogdan Diklić jedan je od najpoznatijih glumaca sa domaće javne scene, a pamtimo brojne njegove uloge u filmskim, televizijskim i pozorišnim ostvarenjima. Ipak, iako znamo sve njegove uloge, Bogdanov privatni život je nepoznanica, jer nikada nije želeo da eksponira svoju intimu. Ipak, jednom prilikom je progovorio o svojim nimalo lakim počecima u karijeri.

 

Malo je poznato da se Bogdan oženio Dijanom Marojević 2009. godine, a brzo nakon toga postali su roditelji ćerke Sofije.

 

"Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, s 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite", rekao je svojevremeno Bogdan.

 

Bogdan i njegova supruga voleli su se nekoliko godina, ali nisu uspeli da opstanu. Govorilo se da je Bogdan jako teško podneo razvod, ali njih dvoje su danas u dobrim, kako on kaže — sjajnim odnosima i zajedničkim snagama brinu o ćerki.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Dijana Marojević Diklić poreklom je iz Nikšića, a njen lik ste viđali u serijama i filmovima domaće produkcije.. Slavu je stekla ulogom u filmu "Lajanje na zvezde", a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci". Danas je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, ali radi i u nekoliko pozorišta.

 

 

 

makonda-tracker