sada živi idilu s mužem

I PRE NOVAKA JE VOLELA — TENISERA: Jedan sportista je osvojio srce i Jelene Đoković i poznate domaće glumice

2

Ova ljubav odavno je zaboravljena

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dobro je poznato da su Novak i Jelena Đoković zajedno već skoro 15 godina, te da njihov brak važi za jedan od najskladnijih u svetu sporta, a krunisam je i decom Stefanom i Tarom. Međutim, ne zna se mnogo o njihovim ranijim partnerima ili je već davno zaboravljeno.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Zna se, ipak, da se Novak jedno vreme zabavljao sa Lidijom Popović, dok je Jelena bila sa drugim teniserom! U pitanju je Ivan Bjelica Gile, a mediji su već pre nekoliko godina pisali da su njih dvoje bili u vezi koja nije potrajala jer su bili isuviše mladi.

 

Svi znaju da je Jelena našla sreću pored Novaka. Bjelica je posle uplovio u vezu sa glumicom Hristinom Popović, mada ni ta veza nije potrajala. Oni su dugo bili u stabilnoj vezi, a ljubav se, potom, ugasila.

 

Nakon brisanja fotografija sa Ivanom sa Instagrama i pored citata Žan-Lika Godara koji glasi: “Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti”, Hristina je u jednoj poruci objasnila da se njena veza sa Bjelicom završila.

 

Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali, ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu – napisala je Hristina tada.

 

Podsetimo, Hristina ima ćerku neobičnog imena, o čemu možete čitati OVDE.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker