živi normalno

"KO ŽELI DA BUDE POZNAT KAO MOMAK DUŠICE JAKOVLJEVIĆ?!" Voditeljka otvoreno o svom ljubavnom životu

1

Iako ljubavni život popularne voditeljke privlači mnogo pažnje, o njemu se uglavnom ne zna mnogo, a evo i zašto

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

O životu Dušice Jakovljević se oduvek mnogo pisalo! Od podmetnute bombe ispod automobila, lapsusa u rijaliti programu, estetskim korekcijama, do čuvenog pitanja ― ko je dečko Dušice Jakovljević?

 

Međutim, i pored brojnih medijskih naslova, o njenom privatnom životu i dalje se malo zna, piše Mondo.

 


― Vrlo često se piše da se malo zna o mom privatnom životu zato što moji prijatelji pre svega, pa onda i simpatije, ili drugari, ili drugarice uopšte nisu iz sveta medija. I ja potpuno živim jedan normalan život. Ja sam strašno emotivno biće, što ljudi ne znaju. Vrlo sam osetljiva. Međutim, jedan čovek mi je nedavno rekao: "Teško je muškarcu koji bi bio sa tobom, zato što si ti vrlo dominantna! Ko želi takvu ženu, a on da bude poznat kao momak Dušice Jakovljević?"Ja to ne želim ― iskrena je Dušica u razgovoru za Mondovu emisiju Realna priča.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je istakla da veruje u ljubav na prvi pogled jer joj se zaista i dogodila.

 

Često misle da ja momcima nešto određujem, a ja živim i dalje u idealu onoga da postoji ljubav na prvi pogled. Znam, jer mi se dogodila, i stvarno verujem da će mi se dogoditi. Taj pravi muškarac za mene je onaj koji nosi belu košulju, drži me za ruku i hoda pola koraka ispred mene ― ističe ona.

 

 

makonda-tracker